kralj Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 pa nije mi trebala karta do sada. a planiram da je iskoristim da u jednom od duplih kola zaskočim Timija, Gylfija i ostale Cavalere u klasiku. nego, čisto ovako između dve semenke, kolko poena misliš da je dovoljno za opstanak u Premeru? toliko sam opušten usled nezainteresovanosti za h2h takmičenje da mogu sa osmehom na licu drugarski da ćaskam o toj temi. Takvo pitanje nemilosrdno pojačava broj obrtaja sekutića, pa je nomoguće i vazduh uzeti između dve semenke. Pravio sam pre dve nedelje neke šacometrijske projekcije za safe baraž, međutim, grupeto se u međuvremenu uskopistio, tako da rezultat tih analiza danas ne izgleda realno. Ja bih najvoleo da se ponovi prošlogodišnja borba za opstanak, a ti gledaj za bezbedne distance i pati. Inače, percepcije nam se totalno razlikuju. Meni 'nije mi trebala karta' zvuči kao da si se vratio sa rekreativnog fudbala na kome ti nije trebala lopta.
levi Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Uprkos protraćenom transferu na dovođenje Zabaletinih 0p, nekako sam dostigao psihološku granicu od 50 poena u ovom kolu. Možda prođem i u kupu
malkin Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Inače, percepcije nam se totalno razlikuju. Meni 'nije mi trebala karta' zvuči kao da si se vratio sa rekreativnog fudbala na kome ti nije trebala lopta. ti kanda brkaš "fri transfer" i "uajldkard" inače, imponuje činjenica da izvlačim ono najbolje u svojim rivalima; ovo je valjda četvrti ili šesti put da tesno gubim od najboljeg rezultata u ligi. ha-ha, kako bih li se samo nervirao da mi je makar malo stalo do tog takmičenja
kralj Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ti Malkine tako dostojanstveno prijvataš vlastiti debakl da čoveku skoro pa bude drago što te raskantao.
Lezilebovich Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) nema veze, ne mora sterling ništa učiniti od 4 gola koja su dali . bitno je da on pogađa stativu Edited December 29, 2014 by Lezilebovich
LeBron Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 nema veze, ne mora sterling ništa učiniti od 4 gola koja su dali . bitno je da on pogađa stativu Ionako pobedjujes, ne uzbudjuj se...
levi Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 I tako Sigurdsonovi bonus poeni odlaze u nepovrat, zbog nekih nebitnih likova...
Timmi Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 nema veze, ne mora sterling ništa učiniti od 4 gola koja su dali . bitno je da on pogađa stativu ne vjerujem sta gledam
malkin Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) moglo je i da ga izbaci za ono glupiranje na kraju, još ste i dobro prošli sa ta 2 poena Edited December 29, 2014 by malkin
malkin Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) auu a ja se baš pitam otkud to da Calavera nije došao da proslavi Sigurdsonov gol islandskog boga fudbala gdestesadanevernici Edited December 29, 2014 by malkin
clever bastard Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 bonus poen islandskog boga fudbala rijesio mec i donio zlata vrijedna 3 boda
levi Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Rekordna 2 poena na celoj klupi, a i to zbog formacije. Skupo ću ovo platiti u narednim kolima
Calavera Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) auu a ja se baš pitam otkud to da Calavera nije došao da proslavi Sigurdsonov gol islandskog boga fudbala gdestesadanevernici Eh, lahko je rugati se onima koje iz kupa izbacuje lik van prvih milion u overallu :( Ali sve je to fantasy, rotacija napadaca je proslo kolo dala rezultate, ovaj put i nije, i tako... Edited December 30, 2014 by Calavera
malkin Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 ma ja to samo zato što se nerviram što sam ga prodao, loš sam čovek pa tuđa nesreća čini da lakše podnesem svoju :D
Aleksandar88 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pros'o u kupu, trsio Copija u ligi. Opa, this time next year....
Recommended Posts