Aleksandar88 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ako deli jel to znaci da obojica dobijaju po 3 ili ce neko dobiti 2 ?
Aleksandar88 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Zivote lutalico, Perez na klupi , a ne'mre da udje, mora neko iz odbrane.
Svarog Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 ako ga Sigi ne uvali sutra onda u celoj ekipi u ovom kolu imam 1 asisteniciju (Fabregas) i nula golova. sunce mu...
Tolaa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Ako deli jel to znaci da obojica dobijaju po 3 ili ce neko dobiti 2 ? Ako 2 igraca imaju isti broj BPS, onda obojica dobiju po 3. Ali izmenili su kod Ville, Vlaar dobija 3, Hutton 2. Edit: Protiv Prslina sam mogla da priustim da ostavim na poslednjem mestu na klupi majstora kakav je Barnes. Edited December 28, 2014 by Tolaa
kralj Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ako 2 igraca imaju isti broj BPS, onda obojica dobiju po 3. Ali izmenili su kod Ville, Vlaar dobija 3, Hutton 2. Edit: Protiv Prslina sam mogla da priustim da ostavim na poslednjem mestu na klupi majstora kakav je Barnes. Aaaaaa! Neeeee! (kukam zbog klasika).
kralj Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 kaće zimska divlja karta? E Malk, da te pitam kad već bezbrižni sa fišecima u rukama gledamo sutrašnju utakmicu: u čemu je kvaka za uštedom divljanja? Svih 5.7 miliona iz sefa bih dao, samo da mogu pride dizdivljam. Čak i kada mi je, u određenim trenucima očaja, palo na pamet da resto sezone odigram za publiku i u to ime trajno istetoviram traku oko Tripijeovog bicepsa, andergraund poput štekanja DK-a mi na pamet nije pao.
Tolaa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Meni je u kupu naleteo neki sto drzi Aguera u timu, a ukupno mu sedmorica nisu videla terena u ovom kolu. Ali zato pogadjalica! Od 9 utakmica, samo na jednoj sam pogodila ishod. -70.
Timmi Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 jebemti zivot, kako je silva od razvaljivanja u 30. minutu skliznuo do 6 poena na kraju. i jebeni sunderland i njihov x-ti bezvezni klinsit.
San Epifanio Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) U Brodu 9 poena prednosti protiv Zoidberga. Ostao nam je obojici Sterling, ali on ima i Sigurdsona i Minjolea. U Kupu Marsala totalna drama Maharadza iz prijateljske Juzne Afrike ima identican skor kao i moja malenkost. Sutra dvoboj Sterling-Tejlor odlucuje o prolazu. Sta se desava u slucaju istog broja bodova? U pogadjalici solidnih 50 poena, ali dzoker na ogavnom Sitiju . edit: I LeBron je odigrao na Siti. Edited December 28, 2014 by San Epifanio
San Epifanio Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) ... Edited December 28, 2014 by San Epifanio
Tolaa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Sta se desava u slucaju istog broja bodova? If a cup match is drawn, then the following tie-breaks will be applied until a winner is found: Most goals scored in the Gameweek Fewest goals conceded in the Gameweek Virtual coin toss
malkin Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 E Malk, da te pitam kad već bezbrižni sa fišecima u rukama gledamo sutrašnju utakmicu: u čemu je kvaka za uštedom divljanja? Svih 5.7 miliona iz sefa bih dao, samo da mogu pride dizdivljam. Čak i kada mi je, u određenim trenucima očaja, palo na pamet da resto sezone odigram za publiku i u to ime trajno istetoviram traku oko Tripijeovog bicepsa, andergraund poput štekanja DK-a mi na pamet nije pao. pa nije mi trebala karta do sada. a planiram da je iskoristim da u jednom od duplih kola zaskočim Timija, Gylfija i ostale Cavalere u klasiku. nego, čisto ovako između dve semenke, kolko poena misliš da je dovoljno za opstanak u Premeru? toliko sam opušten usled nezainteresovanosti za h2h takmičenje da mogu sa osmehom na licu drugarski da ćaskam o toj temi.
San Epifanio Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Hvala. Kakva fora, pa ovi moji daj boze da su imali sut ka golu. Sve poene mi je donela granitna odbrana. Ipak sutra Sterling mora nesto da uradi.
Recommended Posts