zoki Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Taktika za ovo kolo je bila "Siti ga neće primiti", Behemothe čestitam
Dziber Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 pa dobra je to vest posto neprijatelj ima harta a ja clichyja, ali sta mi vredi kad navaljuju "praslinovci" dauning i sako evo, 1-2...
malkin Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Мислим да ћу се одјавити са форума неко време. +1 jedino bih još čestitao kralju pošto me sigurno dobija, ali h2h me uopšte ne zanima pa nisam ni proveravao rezultat.
pantelia Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) I ja cestitam Sokolovicima, da ga City nije primio mozda bih i imao neke sanse. Ovako jedino da se uzdam da Fabijanski odbrani penal uz clean sheet. edit: jes trt, Zabaleta zuti, Navas zuti, a Barnli daje drugi gol Imacu 15 poena od 9 igraca Edited December 28, 2014 by pantelia
malkin Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Sigi će možda i sačuvati klinšit (uz postignut gol ili dva), ali Fabianski sigurno neće zbog Sterlinga koji će sutra da izdivlja najstrašnije. eto, batali svaku nadu.
Dziber Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 kako stvari stoje, gubim od CSa mighty ville, mucenog hatona svi bekovi probuseni su mi u 1. poluvremenima
ducca Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 (edited) Odbrana Citija Protivniku pobedu donosi Wasilewski s poslednjeg mesta na klupi Edited December 28, 2014 by ducca
Прслин Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 29 поена. До сада ми је најгори резултат био 42. Али, добро, нека све лоше буде у истом колу. Честитке Толи, противнику у купу, ма свима редом.
malkin Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 čestitam kralju, izvrstan izbor vicekapetana i braniča je presudio.
kralj Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Hvala, mada mogu ti reći da si me prilično navukao na klasik i uglavnom ispizdeh što Ostin ne dade par komada. Zlu ne trebalo, Jarmat je za Fejnord dao dva gola na utakmici protiv jačeg protivnika nego što je to Everton.
Tolaa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A-јој, даде га Брнли мојој удвојеној Сити одбрани. Pаспадам се као Малкин, само што је мени х2х битан, а још ће и Толаа сада да квотује себе и штиклира и најстрашније ме зајебава. Већ ми је лоше. Мислим да ћу се одјавити са форума неко време. Nego sta! Za H2H duele se namestaju timovi, makar se islo i u dubok minus sa poenima za klasik. Nijedna pozicija u klasiku ne moze da ti donese zadovoljstvo kao pobeda nad Prslinom, Feijem, Mocom, Mjukijem... A kog si ti pobedila od gorepomenutih? Bitno je imati neki cilj u zivotu. Fei - check Mjuki - check Moca - check Prslin - check Svaka cast meni koja sam za samo nekoliko meseci... A posto je i Mjukica na pragu poraza, verovatno zavrsavam godinu ispred sve cetvorice.
Dziber Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 daj tola sajt za bonuse i reci da haton ne dobija 3
Tolaa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 daj tola sajt za bonuse i reci da haton ne dobija 3 Ja gledam na FPL sajtu tamo na Detailed stats, za sada dobija 3, deli 32 BPS sa Verginijem.
Recommended Posts