ducca Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) Ja sve lovim da ga istovarim, svaki Njukin CS otkad ga kupih je bio povredjen/klupa, kad igra padne bar gol, jos im prodje i lep raspored... Al dzabe, za te pare ce biti usidren do maja kako stoje stvari. Edited December 24, 2014 by ducca
LeBron Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Prsline, nista izmene? Izdao si tvog druga minusa...:)
Прслин Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Ставићу капитена Перицу, можда одлепи, а ако не одлепи Онда због распореда скоро сигурно губим, па ми се не исплати да се нешто дркам са минусом. Боље да сачекам и видим ко је играо, а ко не, па да имам три измене за само -4 у следећем колу. :)
ducca Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Dakle cenis da Hazard sutra startuje? Btw, ne bih da ti pisam po paradi, ali nesto imam osecaj da bi RvP mogao da bude odmoren sutra, vezao je nekoliko za redom, sa Villom se videlo da je pomalo istrosen. S obzirom da je Falcao tu, kao i ADM, neko od standardnih ce na postedu. Bice to ili Robin ili Vejn...
Прслин Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 (edited) То је та новогодишња лутрија. Може да се деси да Азар не игра, ни Санчез није сигуран, Сиги је под малим знаком питања па можда и не одигра свих 90, Вест Хем има чупаво гостовање па Даунинг није опција... Следећа два кола се добијају на срећу и дугу клупу, а не на знање. Ја немам ништа од та три, тако да ћу мирно да спавам. Edited December 25, 2014 by Прслин
Dziber Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 zutica mi je iyjebala veyni red hazard miraljas sigi sances i muceni navas. protivnik neki monstrum, 70 poena u proslom kolu
Tolaa Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 па да имам три измене за само -4 у следећем колу. :) U sledecem kolu ces da napravis samo dve izmene, jer meni ne das minus. Azar najverovatnije propusta danas, tako da ce Sesk da me pregazi. Ne pomaze ni to sto mi jedini golman igra protiv Sitija.
LeBron Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Naravno da igra Hazard, cim zakukaju zdruzeno Tola i Prslin...
Tolaa Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) Naravno da igra Hazard, cim zakukaju zdruzeno Tola i Prslin... Cim smo nas dvoje na njegovoj strani, imace 1 poen, kao i Perica©. Edited December 26, 2014 by Tolaa
Dziber Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 ©osta je dao asist? to nisam ni primetio... :lala:
Recommended Posts