Behemoth Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Hm, sta uzeti u sredini, za 6.3, a da nije Dauning? Henderson?
John Coltrane Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ja izgubim za poen razlike, prakticno zbog mrtve klupe na kojoj niko ni bar 1 bod da uleti umesto Gilfija
San Epifanio Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Hvala argentinac,zelim ti sve pobede nadalje ali ne ocekuj 3 za 3,,,posteno? Nek se ostvari samo ova tvoja zelja za svim pobedama nadalje i ja zadovoljan.
Svarog Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 izvini Čarli Ostine, nisi ti kriv. ja sam kriv što ti nisam i traku dao. i kriv sam što sam te posadio na klupu ponovo. ne ide kad ti trojica iz startnih 11 se ni ne pojave na terenu (Sigi, Kliši i Oscar )
tsva Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 izvini Čarli Ostine, nisi ti kriv. ja sam kriv što ti nisam i traku dao. i kriv sam što sam te posadio na klupu ponovo. ne ide kad ti trojica iz startnih 11 se ni ne pojave na terenu (Sigi, Kliši i Oscar ) nezasluzeno si dobio ali opet cestitam
Svarog Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Koje crno dobio?! Pa ti i ja nismo ni u istoj ligi :D
Tolaa Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Prodala sam u subotu cim su otvoreni transferi coveka koji mi je doneo pobedu u ovom kolu da bih dovela nekog ko je sad doubtful.
tsva Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Koje crno dobio?! Pa ti i ja nismo ni u istoj ligi :D onda se izvinjavam Uglavnom moj protivnik je imao Clichy-ja za kapitena, Lorisa zamenika a Austina na klupi koji je usao jer Sigi nije igrao.
ducca Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Prodala sam u subotu cim su otvoreni transferi coveka koji mi je doneo pobedu u ovom kolu da bih dovela nekog ko je sad doubtful. Stigao Hazardara Ako ti je za utehu, nadjoh da izgleda nije nista ozbiljno i da bi trebao da igra. Veci ce tu problem potencijalno biti bozicna rotacija...
cartman Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 onda se izvinjavam Uglavnom moj protivnik je imao Clichy-ja za kapitena, Lorisa zamenika a Austina na klupi koji je usao jer Sigi nije igrao. Taj sam! Usao sam u opasnu seriju... 7 od zadnjih 8
tsva Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Taj sam! Usao sam u opasnu seriju... 7 od zadnjih 8 ni sam ne znas kako
malkin Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) e pa to kreće kup! protivnik za respekt, iskoristio divlju kartu, ima ubistvenu navalu Aguero-Jovetić-Wood, ali i Kurtoaoa, Jajeta (najveću prevaru) i kapitensku traku već neko vreme na nadlaktici 1 Edena Azara. realno, strepim. kad će ppp kup? ove sezone će biti baš masovno takmičenje, treba na vreme isplanirati... Edited December 24, 2014 by malkin
Tolaa Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Stigao Hazardara Ako ti je za utehu, nadjoh da izgleda nije nista ozbiljno i da bi trebao da igra. Veci ce tu problem potencijalno biti bozicna rotacija... Pa to, rotacija plus ta povredica bi mogla da znaci da ne igra u petak. A protivnik ima Ceska kog sam ja prodala i koji ce igrati sigurno posto je odmorio u proslom kolu.
Прслин Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Мени улетео брат минусаш Повредио ми се најважнији играч. QPR left-back Yun Suk-Young faces up to six weeks on the sidelines after a scan on his ankle injury revealed ligament damage. Крхка структура тешкаша у коме су и Ван Перси и Санчез и Азар и Ериксен и Бејнс и Тери и Азпи и Харт почива на овпм играчу који вреди 3.9, а игра редовно и понеким клин шитом доприноси укупним скоровима. Срећом те сам планирао да га продам због азијског европског које крећи пар дана пре афричког европског.
ducca Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) Morace Tejlorara da uleti za te pare, a i on ti je siguran kao vrbov cleantm. Edited December 24, 2014 by ducca
Recommended Posts