Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

sad gledam, samo 1 car je u Premeru dao Ostinu traku. kakva vizija, kakvo umeće :fantom:

takođe skidam kapu onome ko je traku poverio Liroju Feru, retko nadahnut potez.

Gde imaju te statistike za lige da se vide? Jedino ako ne setas od tima do tima :D

Kapetan Downing me spasao potpune propasti, ostalo niko nista. Dobro, Taylor izvuko klin sit, ali naravno nije mogao da ne dobije i zuti...

Konačno jedno dobro kolo, 25 razlike pred nastup Vinijevih Azpija i Velbeka..

ma kakav Uini, igraš protivu kopkillahha :D

Gde imaju te statistike za lige da se vide? Jedino ako ne setas od tima do tima :D

FPL mini-league stats calculator ekstenzija za chrome.

ma kakav Uini, igraš protivu kopkillahha :D

:blush:

Znam da je neki liverpulđanin..

FPL mini-league stats calculator ekstenzija za chrome.

Pih, nema za Operu :(

Edited by Calavera

bravo, malkine

ionako je postajalo neprijatno gore

Nije Clyne još za bacanje...

Isplatilo se ojačavanje sve tri linije kadrovima iz WHU, više od 20p su doneli i to bez trake.

Не памтим да се неко тако испромашивао као Сандерленд данас. два празна гола, један са 10м, један са метар, још три пречке и стативе и још две-три одличне прилике. Противник, наравно, има Дамета. :isuse:

za ovih x godina koliko igram fpl h2h nikada, apsolutno nikada, nisam uspio drugi ili treci dan da stignem neku reaalno dostiznu prednost tipa imam 2 igraca koji jure 8 poena prednosti, 3 igraca jure 10 poena...

s druge strane, za tih x godina uvijek, apsolutno uvijek, je protivnik stizao bilo kakva realno dostiznu prednost drugi ili treci dan.

ovo pisem dok sokolovicevi janmat, chambers i cahill jure 10 razlike protiv mog azpilicuete i gledam kako ovi nesrecnici iz sunderlanda promasuju nepromasivo. nema jebene sanse da daju gol.

uleti rslin, sapatnik.

Edited by Timmi

Да ли је могуће? :isuse:

eto vam ga :D

morala su dvojica iskusnih da se umešaju, al dadoste ga Njukaslu.

Ха! Упалило је што сам угасио тв. :)

Kukaju obojica a lagano dobijaju... :fantom:

a i Damet dobio žuti.

Ode mi Dummettova plahta u devedesetoj :cry:

Cestitke Coltraneu!

Odvratnog li kola, zapravo me cudi kako sam pogodio s kapitenom. Valjda sam tu prosto imao previse loseg dzudzua, pa je moralo da se okrene na moju vodenicu™. Danas Giroud i Sterling u ozbiljnim poenima, sutra Terry daje autogol ili dobija crveni a Fabregas daje gol ili asistira i uzima sav bonus. Verujte vi meni, kad me ovako krene maler to moze samo da se nastavi... <_<

Edited by Calavera

Guest
This topic is now closed to further replies.