Прслин Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 ПРЕМЕР: 01. Terrible Muriel - Zdenko "nbg4ever" Skautdzija 02. ФК West Ham - Прслин 03. Misirke - Tolaa 04. Liverpuldjani™ - Behemoth 05. Banjica Boys - LeBron 06. Cuvari Tradicije - zoki 07. Pantelia Stars - Pantelia 08. Металлург Шеффилд - malkin 09. Topolice UTD - nick1986 10. Sokolovici UTD - Hudersfield 11. Dabogda crko rnr - Aleksandar88 12. 25_maj - Daddy Cool 13. Trotters Inc - Moca 14. Kalabaster - kralj 15. ФК Мрзи ме да се цимам- Ерик "Timmi" Картман 16. Miami Heat - Feindouno ШИП (прошлогодишњи учесници Фантазија): 01. FK Moćni Grbalj - goofs 02. djubretari - sabahudin 03. neugodan rival - clever bastard 04. EON - adasevic 05. Meraklije UCFC - cartman 06. Spojlerovci - Garnirung 07. Argentina Utd - ducca 08. Ultimo Beer Centre - Hobbit slayer 09. Midsomer United - San Epifanio 10. Morževi Junajted - Zoidberg 11. Bobi van kenobi - Ubibobi 12. FC Ronin - John Coltrane 13, Petoletka - Sam Spade 14. Queens Park Andjus - Dziber ШИП и ТРЕЋА (остали): 01. Pilkington's moaners - Mauci PPP 02. King City - Calavera 03. Mean Machine - Remi 04. Pokusni Kunići - Gylfi Pleasure 05. Cevap - TSVA 06. muffin - cvrlle 07. --1991-- - Zigara 08. SinCity - Bogotac 09. Poljanche City - Svarog 10. 110% - Ruxin
malkin Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) ma treba dodati ove iz Premera koji su upali u ligu al se nisu prijavili. Lezileb i još neko. Bustin još nije upao, jel može neko njemu da javi da se izjasni dal će da igra? jel BabaJi definitivno ne igra? u šipppu fali muslin, ovako napamet samo njega se sećam a da nedostaje. Ruxin valjda treba u šippp, isto kao i adašević. amnestija za neaktivne vedete foruma! edit. Giggsy i Tom Hagen su isto bili u šipppu. Giggsyja valjda ima po forumu, mogao bi da se javi. ExicPL je vodio Karton City u šipppu i mislim da je bio neaktivan, ali možda grešim. i SNARC je vodio ekipu u šippu. Edited July 31, 2014 by malkin
Прслин Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) Па додај ко фали ако знаш, ЛеБрон и ја (након што је Џибер квотовао неку стару листу) смо убацили Феија тако, а можеш и да подсетиш оне које видиш да фале - зато и правимо ову табелу. Са Баба Џијем проблем није само неактивност у фантазију: он је последњи пост на форуму имао пре 8 месеци. Због тога сам ја предложио а Толаа прихватила да краљ као први следећи по пласману заузме његово место, што је обзнањено на претпрошлој страни. Да Адашевић, tsva, Calavera и остали ветерани улазе у Чемпионшип смо се такође сложили на претпрошлој страни. За Руксина ми није јасно што се уписао у Трећу, али нисам хтео ја да га пребацујем. Едит: уби ме аутокорект. Ево пар никога када прођу кроз његове шаке: ruining, baba hi, Dacca... Edit 2: пребацио ми "пар никова" у "пар никога". :facepalm: Edited July 31, 2014 by Прслин
Hobbit slayer Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) Po svemu sudeći, ni ove godine neće biti zvaničnog app-a za Android Edited July 31, 2014 by Hobbit slayer
Pokojni Ruxin Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 A jbm li ga, blam me pojeo sto sam prosle godine bio neaktivan 80% vremena pa mi sad glupo da uzimam mesto nekome ko ga je zasluzio vise. Prilicno sam siguran da se nece ponoviti, ali nije mi h2h nikad bio bitniji od klasika u kranjem slucaju, pa ono...stavite me gde hocete, ja se stvarno ne ljutim da igram trecu.
malkin Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 ne mogu na telefonu da dodajem, samo ću da zajebem nešto. čekaj, adašević je bio u šipppu prošle sezone, tsva i Calavera nisu. ja sam mislio da ovi potonji ulaze samo ako ima mesta, a dosta je glasova bilo za ligu od 20 timova. treba još učesnika šipppa da se izjasni o veličini lige, meni glupo da im premerligaši kroje kapu.
malkin Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) A jbm li ga, blam me pojeo sto sam prosle godine bio neaktivan 80% vremena pa mi sad glupo da uzimam mesto nekome ko ga je zasluzio vise. Prilicno sam siguran da se nece ponoviti, ali nije mi h2h nikad bio bitniji od klasika u kranjem slucaju, pa ono...stavite me gde hocete, ja se stvarno ne ljutim da igram trecu. ako se dobro sećam, i tako upokojen si pobedio najdominantniju i najuspešniju ekipu u ligi (krajem sezone, doduše, kad se uglavnom gledalo da li će se stići do 100 poena ), tako da si, štosmenetiče, zaslužio da budeš opet u šipppu. Edited July 31, 2014 by malkin
Прслин Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Био је адашевић у Шипу али мислим да је нешто као Руксина причао о неактивности, зато сам га поменуо. Колико сам пратио већина је за Шип од 20 тимова и Трећу. Од нових је један једини против Треће, остали су скроз кул са тим предлогом и само их занима да ли се у Шип улази по истом принципу као из Шипа у Премер. Мислим да је једини логичан одговор - да: прва три аутоматски, а у плеј офу четврти против 17. а пети против 16. (одлучује број освојених бодова у класику, ко има више у сваком дуелу иде у Шип, а поражени - чак и ако има више бодова од победника другог дуела - остаје у Трећој).
malkin Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 zvuči ok, makar meni. nego, jel Tolaa lupila pečat na to ili mi samo pričamo zabadava?
Bogotac Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Kako ide za klasik...Jel i to popunjeno ili kako...
Прслин Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Имаш код на топику, потражи (може у search да нађеш једини пост који је на овом топику написао Ros и ту је). Малкине, не причамо бадава, Толаа сада ово чита и размишља како да према свима вама поступи најправедније а према мени најпоквареније.
Tolaa Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Tolaa, jel si napravila ligu za pogadjalicu? I ne bi bilo lose da se sto vise ljudi ukljuci, zanimljivo je jako... :) PPPogadjalica. Kod: FD44C-PCO Link: https://predictor.talksport.com/landing.htm Upadajte, stvarno je zanimljivo. Pomozite LeBronu i meni da uzmemo Feiju titulu.
Tolaa Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) А три едита сам имао , тек ту да видиш каке сам фауле направио... Зато и кажем помагајте, људи, не могу ја да мењам Скаутџијино"ја" уместо имена, Џиберове болдове и томе слично. Упишете своје име и име тима и ћао. Јебем му миша, ко ме зајебао да се бакћем са лудацима к'о да нисам сам себи довољан. То-лооооо! Da i ti vidis malo kako je meni skoro cele sezone kad stalno neko nesto gresi, zapitkuje i generalno uopste ne brine o fantazi administraciji, nego sve moram ja. Preuzecu duznosti, izdrzi jos malo, jos sam na odmoru od WC fantazija, tek ono je bio haos. Edit, da ne ubacujem i 3. post za redom: zvuči ok, makar meni. nego, jel Tolaa lupila pečat na to ili mi samo pričamo zabadava? Sve po propisima. Edit 2: Saljite PM-ove ovima koje cekamo, da ne docekamo 10. avgust, a ne zna se ko ce gde. Edit 3 Малкине, не причамо бадава, Толаа сада ово чита и размишља како да према свима вама поступи најправедније а према мени најпоквареније. Jedva cekam maj da ispadnes iz Premera, sa ili bez moje pomoci, pa da sledece sezone preuzmem ligu. Tako bar neces morati da se bojis da ces biti sutnut iz nje. Edited July 31, 2014 by Tolaa
Прслин Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Jedva cekam maj da ispadnes iz Premera, sa ili bez moje pomoci, pa da sledece sezone preuzmem ligu.
Recommended Posts