pantelia Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 A kako se cita broj postova korisnika po temi :)
Tolaa Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Kad udjes na podforrum Ostali sportovi, kliknes na XYZ replies kod odredjenog topika. Idi, sokiraj se Praslinom i malkinom.
malkin Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 A kako se cita broj postova korisnika po temi :)i ovog da izbacite iz lige! koliko može da razvije, a ne znaš kao...
LeBron Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Naravno, Prslin i malkin ubedljivo najvise postova, pomislio bi covek da vode na tabeli...
Прслин Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Па ја и јесам већину постова написао оних неколико недеља док сам водио на табели. Ваљда је и код Малкина то случај. Малкине?
malkin Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 ja sam između 1. i 3. mesta cele sezone. jbg kad mi Timmi stalno kopira tim pa sam sad drugi.
Aleksandar88 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Мене Александар88 искулирао и једном једином изменом ме оставио на ледини са мојих -8. Opusteno gubim sigurno.
Timmi Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 ja sam između 1. i 3. mesta cele sezone. jbg kad mi Timmi stalno kopira tim pa sam sad drugi. da, da, timmi bio sesnaesti pa uzeo da kopira tvoj tim i dosao na prvo mjesto, dok si ti sve vrijeme bio treci http://fantasy.premierleague.com/entry/2088/transfers/history/ http://fantasy.premierleague.com/entry/2525/transfers/history/ kao sto se da primijetiti malkin kopira mene uzimajuci tadica aguera, costu... ostale downinge, sigurdssone, sancheze smo uzeli u istom kolu TI NISI APOSTOL ISTINE!!!
kralj Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Skandal. Očekujem da do kraja sezone Malkin napiše manje postova od Feija.
malkin Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) čuj kopiram Kostu, a imao sam ga od prvog kola a Azara, Klajna, Guzana, Čadlija i Bejnsa ne pominjete, gospodine Timmi. zašto baš sada i kome to odgovara?da se kladimo da će Zabaleta da se nađe u Sparku najkasnije u gw 17 Edited December 9, 2014 by malkin
Timmi Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) 21 Nov 23:13 Welbeck Diego Costa 12 znamo mi dobro kakav si apostol istine! ladno mi pripisujes igrace koje sam uzeo kad sam divljao. pa normalno da ce biti igraca koje imas u timu. pazi ti tu listu, sve te igrace ima 18 od 20 timova premera zabaleta je vec spreman da uleti u tim. od 16. kola! Edited December 9, 2014 by Timmi
ducca Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Prasline, el se dovodi Naiskuplji...Ili se ceka sledece kolo? Je l uopste zagarantovan starter sad?
Muwan Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ima li neka statistika koja kaže koji napadač se ovih dana najviše kupuje kao zamena Kunu? Nije da mi je nešto bitno pošto sam ga vidovito kurtalisao još pre dve nedelje, samo me zanima šta rade npr oni koji imaju i njega i Costu? Teška srca se okreću sektaškom tandemu?
Calavera Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 (edited) Fantasy Footbal Fix ima deo za transfer trendove, evo sta kazu za napadace ove nedelje: 1. Agüero > Bony 2. Agüero > Rooney 3. Agüero > Diego Costa 4. Agüero > Lukaku 5. Agüero > Dzeko 6. Agüero > van Persie 7. Agüero > Sakho 8. Agüero > Carroll 9. Agüero > Benteke 10. Berahino > Cissé Edited December 11, 2014 by Calavera
kralj Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Mnogo sam zadovoljan timom... Imam već u planu mnogo dobar, genijalan transfer za sledeću nedelju. Malo mi frka zbog liferovanja kralja asistencija i bonusa, ali Jaja bi baš mogao da se razgoropadi usled ove kombinacije kalendara i Kuna na umoru. Plus, cela sezona ide kako treba i jedva čekam baraž. I jedan mali confession to make: Nikada se nijednoj sportskoj povredi (i povredi uopšte) nisam radovao do ove Aguerove. I spiči me refleksna empatija kad mu se u suzu oglednuh... Međutim setih se koliko se samo smejao, kao majmunče skako, kada god bi mene boleli njegovi golovi (a nema tog kolena koje tako može da zaboli), došlo mi da od sreće overim petardu pod noge.
Recommended Posts