Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Na pogadjalici svi vodeci igrali 1-1   :naughty:

Sem ubedljivo vodeceg... :fantom:

U fantasyu pobeda ovo kolo i pored -4 boda poklona protivniku, i pored toga sto mi se kapiten povredio u 3. minutu, i pored dva crvena kartona mojih igraca... :misko:

Kakva nepravda ako daju Tadiju 2 bonusa a Peleu 1

Terrible Muriel отишао у -16, па изгубио од Соколовића један разлике. :lolol:

Prsline, prepustio sam ti RVP da bude samo tvoj i vidis odmah ti doneo pobedu...:)

Баш размишљам о томе. :)

Сада га имам једини у Премеру, а укупно га има испод 3% играча. Ваљда ћу мало да се попнем у генералном пласману, рачунам 10-15.000 места, ипак доста људи има Тадића, Рунија и Пелеа.

Svaka cast Prasline za RVP. 

Kakva briljantna izmena pred ovo kolo:

RVP out - Aguero in.

Mogli bi ovi iz Junajteda da me pozovu na neku utakmicu, da mi zahvale. Sva sreca da mi je odbrana puna vedeta Hala, QPR-a, Vest Broma i slicnih velikana, pa pobeda protiv lidera, Petoletke, nije dolazila u pitanje.

Edited by San Epifanio

Cestitke svarogu. Ne pada mi uopste tesko ovaj poraz jer nije kao da bih mogao da se nateram da navijam za junajted protiv nasih™ :)

Dankešen.

Nisam ovo očekivao. U kakvoj sam "seriji" logičniji je bio crveni Peletu pre 15og minuta.

Сада га имам једини у Премеру

Od pre 2 sata nisi jedini. Mozes da ga prodas odmah, ako ti nisi uspeo da ga pokvaris, ja sigurno hocu. 

:isuse:

Vidis kako sam fer sto sam ti na vreme rekla, sad imas razlog da ides dalje od -8. Znam da zelis.

Za pobjedu mi je trebalo 7 Peleovih bodova i ispostovao je car :Hail:

Od pre 2 sata nisi jedini. Mozes da ga prodas odmah, ako ti nisi uspeo da ga pokvaris, ja sigurno hocu.

e fala na upozorenju, baš sam se mislio koga da dovedem umesto Aguera pred duel sa bivšim forumašem kojeg je odavno trebalo izbaciti iz lige zbog neaktivnosti na forumu.

Kakva nepravda ako daju Tadiju 2 bonusa a Peleu 1

Gle sto smo pohlepni, bio si blizi tome da izgubi i taj 1 nego da navuce 2 <_< Eto ti taj bod i da budes srecan!

e fala na upozorenju, baš sam se mislio koga da dovedem umesto Aguera pred duel sa bivšim forumašem kojeg je odavno trebalo izbaciti iz lige zbog neaktivnosti na forumu.

На топику, не на форуму. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.