LeBron Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Na pogadjalici svi vodeci igrali 1-1 Sem ubedljivo vodeceg... U fantasyu pobeda ovo kolo i pored -4 boda poklona protivniku, i pored toga sto mi se kapiten povredio u 3. minutu, i pored dva crvena kartona mojih igraca... :misko:
levi Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Kakva nepravda ako daju Tadiju 2 bonusa a Peleu 1
Прслин Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Terrible Muriel отишао у -16, па изгубио од Соколовића један разлике.
LeBron Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Prsline, prepustio sam ti RVP da bude samo tvoj i vidis odmah ti doneo pobedu...:)
Прслин Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Баш размишљам о томе. :) Сада га имам једини у Премеру, а укупно га има испод 3% играча. Ваљда ћу мало да се попнем у генералном пласману, рачунам 10-15.000 места, ипак доста људи има Тадића, Рунија и Пелеа.
San Epifanio Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Kakva briljantna izmena pred ovo kolo: RVP out - Aguero in. Mogli bi ovi iz Junajteda da me pozovu na neku utakmicu, da mi zahvale. Sva sreca da mi je odbrana puna vedeta Hala, QPR-a, Vest Broma i slicnih velikana, pa pobeda protiv lidera, Petoletke, nije dolazila u pitanje. Edited December 8, 2014 by San Epifanio
Svarog Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Cestitke svarogu. Ne pada mi uopste tesko ovaj poraz jer nije kao da bih mogao da se nateram da navijam za junajted protiv nasih :) Dankešen. Nisam ovo očekivao. U kakvoj sam "seriji" logičniji je bio crveni Peletu pre 15og minuta.
Tolaa Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Сада га имам једини у Премеру Od pre 2 sata nisi jedini. Mozes da ga prodas odmah, ako ti nisi uspeo da ga pokvaris, ja sigurno hocu.
Tolaa Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Vidis kako sam fer sto sam ti na vreme rekla, sad imas razlog da ides dalje od -8. Znam da zelis.
clever bastard Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Za pobjedu mi je trebalo 7 Peleovih bodova i ispostovao je car
malkin Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Od pre 2 sata nisi jedini. Mozes da ga prodas odmah, ako ti nisi uspeo da ga pokvaris, ja sigurno hocu.e fala na upozorenju, baš sam se mislio koga da dovedem umesto Aguera pred duel sa bivšim forumašem kojeg je odavno trebalo izbaciti iz lige zbog neaktivnosti na forumu.
Calavera Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Kakva nepravda ako daju Tadiju 2 bonusa a Peleu 1 Gle sto smo pohlepni, bio si blizi tome da izgubi i taj 1 nego da navuce 2 <_< Eto ti taj bod i da budes srecan!
Прслин Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 e fala na upozorenju, baš sam se mislio koga da dovedem umesto Aguera pred duel sa bivšim forumašem kojeg je odavno trebalo izbaciti iz lige zbog neaktivnosti na forumu. На топику, не на форуму. ;)
Recommended Posts