Behemoth Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Украде Бритон аутоголом асистенцију Даунингу. Pa i nije bas, na sajtu stoji da je asistencija za Dauninga.
Прслин Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Промениће ваљда, Бритон је потпуно променио правац лопте и закуцао је у мрежу. Ништа није могао да уради друго, али јебем ли га...
Behemoth Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ali bi lopta svakako usla, a i bio je vec na gol liniji kad je odigrao glavom.
malkin Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 nisam video gol. nemoj da zajebavate, bitno je. Dauning je trenutno i na 2bp. oće biti ta asistencija ili ne?
pantelia Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Polako, ima jos da se igra. Imas ti dvojac iz Sotona. Ma de, obojici je po 2 poena maksimum Aguero, Krul, Van Arnholt, Chambers, Austin, Duff su igraci koji mi sigurno ne igraju sledece kolo. Puncheon ne igra odlukom trenera. 7 komada. edit: zaboravio Austina + Fabijanski, a drugi golman mi Krul
levi Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Da cestitam protivniku kome je Boni upravo doneo pobedu +1
Calavera Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Polako, ima jos da se igra. Imas ti dvojac iz Sotona. +1
Svarog Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 cripple fight između mene i Ruxina, a pri vrhu tabele smo obojica. sa Peleom i Kresvelom branim 8 poena razlike od Bonija i Dauninga. ostatak se poklapamo. do mojega. Bony gol, Dauning (ipak) asistencija, i 3p od bonusa na njih dvojicu. sad moj Pele juri 4p razlike.
Timmi Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) ono je gol kerola 100%. btw, rsline, kupujes li najglavatijeg? Edited December 7, 2014 by Timmi
malkin Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 jedva čekam januarsku wc da prodam jednog od dva golmana i za te pare kupim tri rasparene radkapne i pokvareni tranzistor da mi sede na klupi. Guzan i Foster ko da su se dogovorili od kako ih ja imam da klinšitove prave isključivo u gostima
Прслин Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 О, како ми је само било важно да га ували Лестер и да сјебе краљеву дуплирану Вилину одбрану.
Recommended Posts