Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Ja sam rekao maksimalno! :) Čekaj utorak da vidimo ko će još da se osakati.. :unsure:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja bih vas obojicu izbacio iz lige zbog ovog dogovaranja. Tolaa reaguj, Šajber ovo ne bi trpeo :fantom:

Posted

c40a908d933db4dfe21bfd76b4c6ca29.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

ja bih vas obojicu izbacio iz lige zbog ovog dogovaranja. Tolaa reaguj, Šajber ovo ne bi trpeo :fantom:

Totalno neiskustvo, takve stvari se obavljaju na pm... :fantom:

Posted

cripple fight između mene i Ruxina, a pri vrhu tabele smo obojica. sa Peleom i Kresvelom branim 8 poena razlike od Bonija i Dauninga. ostatak se poklapamo.

Posted

3 baksuza su jaca nego 2 baksuza. 

E, da, to dogovaranje bi trebalo da bude zabranjeno, jer oni koji se dogovore prakticno ne gube nista, ali su osteceni njihovi protivnici u narednom kolu. Ali kako spreciti da se neko dogovori na PM...?

Posted (edited)

Odakle vama sa se dogovaramo? :lolol: LeBron je crven na sve strane, ja mu lično preporučujem 1 Prslinovanje za sledeće kolo.. :fantom:

Edit: da se ubeleži da sam i ja doveo Kuna ovo kolo :D

Edited by zoki
Posted

3 baksuza su jaca nego 2 baksuza. 

E, da, to dogovaranje bi trebalo da bude zabranjeno, jer oni koji se dogovore prakticno ne gube nista, ali su osteceni njihovi protivnici u narednom kolu. Ali kako spreciti da se neko dogovori na PM...?

Ma zajebavam se za dogovor. Ja ionako retko idem u minus.

Odakle vama sa se dogovaramo? :lolol: LeBron je crven na sve strane, ja mu lično preporučujem 1 Prslinovanje za sledeće kolo.. :fantom:

Edit: da se ubeleži da sam i ja doveo Kuna ovo kolo :D

Lagano mogu da sastavim startnih 11 za sledece kolo i bez ijedne izmene... :fantom:

Posted

ma kakvi baksuzi, to je prosto Kun i to je jedno od onih kola. evo prošle godine kad je u istom kolu Suki imao 2p u porazu protiv Hala a Aguero 1p u pobedi 3-0:

Teraj se Aguero u picku lepu materinu, dao si 156 golova na 3 meca kod kuce, sad kad si meni kapiten jedino si zabo zuti karton.

Govnar usrani :mad: tri napadaca ovo kolo - 6 poena, i to samo jer je ovaj budjavac kapiten, a zajedno kostaju 33 miliona

Posted

Сви ћете ви пре или касније да схватите како је моћно полудети и отићи у минус 12. Или 24.

:isuse:

Posted

Сви ћете ви пре или касније да схватите како је моћно полудети и отићи у минус 12. Или 24.

:lol:

minijatura

Posted

Ja cu da shvatim vec sledece kolo, sa 7 crvenih igraca minimum -12 mi ne gine

Posted

ako ne bude ušao sakho, uleće sa klupe čejmbers sa -2 i verovatno rešava duel :(

Posted (edited)

Da cestitam protivniku kome je Boni upravo doneo pobedu

Edited by pantelia
Posted

Da cestitam protivniku kome je Boni upravo doneo pobedu

Polako, ima jos da se igra. Imas ti dvojac iz Sotona.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...