malkin Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 brate, kako ti igraš FPL bez Benovih tuitova...
Lezilebovich Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 pratio sam samo physioroom od tih povređivača. mada generalno i retko gledam ko je šta na tviteru, ovo mi nekako upalo u oči
zoki Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ovako rasterećen, nikad opuštenije ne ulazim u duel kao danas i planiram da tako nastavim.. Napravio usput na putu do kuće jednu izmenu, jebeš tvitere, povrede i ostalo.. Prsline, padaš..
Svarog Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Beowl, je l ulaziš s minusom danas? onako pitam...
Muwan Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Reci drugu da idem bez minusa ovaj put. Štaviše, konačan sastav je već potvrđen i neće biti promena makar se još devetorica povredila na zagrevanju.
Svarog Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 kaže drug da ja tebi kažem da to što si ti reko baš i nije drugarski, al nije bitno. nek bolji manje ispovređivani tim pobedi!
Muwan Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ako ton mog posta nije bio drugarski izvinjavam se, stvarno nisam ništa loše mislio, naprotiv. Ako neodlaženje u minus nije drugarski, tu se već slažem ali nisam imao izbora. Gde ima mesta za -4 tu ima mesta i za -8, a gde ima mesta za -8 tu ima mesta i za -12. Na kraju bi me povuklo da zamenim sve povređene i završio bih sa takvim minusom da bi mi trebala masa hattrickova i CSova da bih nekako izašao na nulu. To mi je delovalo previše hevi čak i za moje standarde pa sam rešio da se zadržim na jednom transferu (a ne bih ni njega iskoristio da onaj tupson nije zaradio pet žutih pa bi mi mučeni Pelle izašao na teren kao usamljen špic).
Svarog Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ako ton mog posta nije bio drugarski izvinjavam se, stvarno nisam ništa loše mislio, naprotiv. Joj, čoveče, izvini ti. Ja zaboravljam da ljudi često nemaju kontekst. "To nije drugarstvo" je sintagma iz ovdašnjih vrtića kad klinci urade nešto "nedrugarski" :) U drugim vestima - ja vala startujem sa -4.
Svarog Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) edit: dupli Edited December 2, 2014 by Svarog
Gylfi Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Legao prvi poraz, čestitke Sokolima. Krenuo baksuzluk, prvo sam sa vage pre četiri GW-a statistički odabrao Sakhoa umesto Austina, dva puta mašio kapitena, trošio transfer na smenjenog Mannonea i uzeo Krula koji se povredio. Elliot mi je rezerva, ali sad čitam da mu je žena pred porođajem pa se možda među stative uključi treći golman Svraka. Večeras Limanca častim +8 zarad budućih planova, azija hendikep stil. Praznici nam stižu.
Calavera Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) Kao ubedljivo najgori birac kapitena na ovom forumu, cisto da upozorim imaoce Bonyja da ga izostave iz svojih planova s trakom, danas sam bacio oko na njega! Edited December 2, 2014 by Calavera
Muwan Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Samo ignoriši Lukakua u svojim planovima i svi zadovoljni
Calavera Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Previse je on nekonsistentan za moj ukus <_< Ali da ga imam, verovatno bih se dugo dvoumio izmedju njega i Obaloslonovacanina™.
malkin Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) šta je ovo, raspisali se svi u utorak... obično ovako rano u nedelji na topiku samo Prslin kači gifove, Tolaa baca kletve, a ja raščišćavam pikavce i pocepane tikete od prethodnog kola. nego, 1 strašno. neprijatelj ima 100+ bodova manje od mene, ispred je na tabeli i toliko ga zabole uvce što igra protiv mene da nije ni 1 transfer napravio. karaće me odbranom, to je već jasno. Azpi, Bertrand, De Hea, Čembers. ja doveo braniča Palasa pred ovo kolo, tolko ne znam gde bijem. Edited December 2, 2014 by malkin
Recommended Posts