Прслин Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Брате Агуеро, због овог што си сада промашио ћу те пре или касније наћи и лупити ти шамар. Извини, брате, узбуђен сам па лупетам. :)
malkin Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 e jbg. a imam i ja Aguera, mogao sam da mu stavim traku čestitke još jedared Behemothe, zasluženo. tonem ka sredini nezaustavljivo. ajde recite mi bar da će Fei da izgubi, nema smisla da me i on stigne na tabeli.
Behemoth Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Hvala, bio je pravi prvenstveni duel, ali imao sam i srece malo.
LeBron Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Moco ako citas ovo, ajd slobodno malo u minus za sledece kolo, koliko god ti odes pokricu te sa svojim...:)
Прслин Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Захваљујући мом Агуеру и противниковом поцрвенелом Мангали у последњи меч улазим са каквим-таквим шансама, што ми је највећи успех од септембра. Потребно ми је да Ериксен не уради ништа.
Tolaa Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 A tako sam ti lepo juce pokazala kako se uspesno dzinksuje cak i kad dzinksovani vec izadje iz igre.
Прслин Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 A tako sam ti lepo juce pokazala kako se uspesno dzinksuje cak i kad dzinksovani vec izadje iz igre. Хтео сам да пробам без џинксовања. :(
malkin Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Хтео сам да пробам без џинксовања. :(svako kome se tim razlikuje od Tolaainog je u direktnoj opasnosti. puknuću uajldkard da iskopiram njen tim, svega mi. e Prsline kad se setim onih kasnih letnjih dana kad nam je ceo Premer gledao u leđa
Прслин Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Гледаће мени опет када будем одлазио у Чемпионшип.
Tolaa Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 I idemo, pretposlednji put: Za H2H duele se namestaju timovi, makar se islo i u dubok minus sa poenima za klasik. Nijedna pozicija u klasiku ne moze da ti donese zadovoljstvo kao pobeda nad Prslinom, Feijem, Mocom, Mjukijem... A kog si ti pobedila od gorepomenutih? Bitno je imati neki cilj u zivotu. Fei - check Mjuki - check Moca - check Cekam te, Prsline.
Прслин Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Мене није победио само онај ко још није играо против мене. :(
tsva Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Kakva je ovo lakrdija od igre. Izmedju plana A (traka Prcunu i dovodjenjem Mileta umesto Tadica) i plana B (-4 Costa i Downing umesto Peleta i Tadica), izaberem opciju B. Sam sebe zajebem za 11 poena i opet nekako pobedim. Moje donosenje odluka je za posmatranje. I naravno kapitena ne mogu ubosti ni pod razno.
Recommended Posts