Tolaa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Pravosudni otisao u minus u poslednjem momentu, kad sam gledala oko 12, imao je samo 1 transfer. <_< A mogla sam lepo da izjednacim. Odvalice me Ziru, izgubicu od fenjerasa s minusom. :(
Прслин Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Уопште ми није јасно како ме до сада нису открили скаути премијер лиге, оваквог баксуза би сувим златом плаћали: у последња три кола су ми капитени били Коста, Агуеро и Санчез и укупно су ми донели 12 јебених поена. Пардон, биће 14 ако Арсенал не прими гол.
Tolaa Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Moca je otisao u minus da bi uzeo Zirua umesto Velbeka. Sta reci sem HVALA! Ali ni takav poklon me nece spasiti, posto ce moj ADM© osvojiti 2 poena, a njegov Kosta naravno dati het trik.
malkin Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 pazi moj i malkinov tim :Dšta, jel si sve iskopirao?
malkin Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Moca je otisao u minus da bi uzeo Zirua umesto Velbeka. Sta reci sem HVALA! Ali ni takav poklon me nece spasiti, posto ce moj ADM© osvojiti 2 poena, a njegov Kosta naravno dati het trik. uništićeš me i u ovom kolu kako si krenula. već si mi draft uzdanicu Žirua demontirala. sreća pa Anhela ni ti ne možeš da izmalerišeš protiv jadnog Hala, krvi će im se napiti.
malkin Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 pazi moj i malkinov tim :D...i ladno ćeš u klasiku da mi odmakneš jer imaš onog nemača pojma Čejmbersa i njegov klinšit...
malkin Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 pa jel mora baš tom Boniju asistencija, crni Sigi :(
Behemoth Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 pa jel mora baš tom Boniju asistencija, crni Sigi :(Kao da ce to nesto da promeni. Koliko srece imas to je neverovatno, prvo mi se povredi Monreal a sada i ADM Ne vidim kako mogu da te pobedim jbg...
Recommended Posts