Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Crni malkine...

znam, znam, reko ja stra'ota od kola. mislim da neću smeti da idem na fpl sajt pre, npr, petka.

čestitam na pobedi, odoh da nastavim da gledam u zid.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

@malkin: Hvala. Ostale mi 2 izmene za sledece kolo, sad ih napravila, vec vidim kako sramotno gubim od Moce. :isuse: 

@Prs: Hvala i tebi. I approve. 

Posted

Btw, Cadlija nema ni na klupi?

Ni njega ni Kaboula. I još pobede čobani.

Posted (edited)

Не разумем. Тип доведе 15 повређених играча пред ово коло и још буде довољно глуп да изабере двојицу који на крају и заиграју и то би требало да нам буде интересантно?

Едит: А, као то је Арсенал. 2/10

Edited by Прслин
Posted

Mogu i ja da ostavim svoj sc. Trojica nisu igrala zbog povreda, onda se kapiten i najbolji igrač Totnama iz nekog divnog razloga ne pojave u timu (valjda ih trener čuva za težak evropski derbi sa Partizanom), čekam još Schneiderlina i imaću šestoricu bez nastupa ove nedelje. Ajde da vas vidim, ko može jače?

Posted

Na pogadjalici 110 poena. Ocekujuci jaguarov skok na tabeli jedva sam docekao da profunkcionise sajt. Kad tamo Fei 160 poena, a 100+ nije imao samo onaj ko nije igrao.

Posted

Ajde bre Sotone, treba mi gol za pobedu nad Kalabasterom.

Posted

Au jebote, ladno cu da izgubim zbog asistencije ovog Bertranda ! Jebem ti mrtvaka !

Posted

Кул тимови су изгубили још у суботу. :fantom:

Posted

Klajn dobio zuti, taj bonus ce mi isterati tri boda iz dzepa. Klajnaro magarce !

Posted

Klajn :wub:   ja njega ove sezone prodajem samo ako se nedajbože povredi.

+1

jedna od dve svetle tačke u ovom kolu. možda se primaknem averiđu na par poena, to bi bio senzacionalan uspeh.

Posted

+1

jedna od dve svetle tačke u ovom kolu. možda se primaknem averiđu na par poena, to bi bio senzacionalan uspeh.

Ispunila ti se zelja, timmi i ja nereseno...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...