Pokojni Ruxin Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 (edited) Pa draft još uvek nije ni zaživeo valjano, ali da popunimo ligu ljudima koje će se ozbiljno lože (kao calavera i ovaj islandski hasler npr), dobacimo do cifre od 20 i to bi već bila druga priča. Edit - A definitivno samo moćine hot poruke i muvanja na chatu vrede ulaznice. Ko nije igrao ne zna šta propušta! Edited July 30, 2014 by Ruxin
nbg4ever Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Uf, a koliko bi onda krugova drafta bilo? 2-3? Inace, sutra leze plata...20e....Skaut...zbogom, zohari!
Pokojni Ruxin Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 (edited) Dogovorili bi se već, treba prvo skupiti tih 20 ljudi. Ja cenim 3, valjda nije previše, a bilo bi sigurno zabavno igrati se sa 60 blokiranih igrača. I pikovi bi nosili ogromnu težinu. Edit - i ako budemo igrali opet se zalažem da se dogovorimo da traka mora da bude na nekom od draftovanih. Meni to dođe logično majku mu Edited July 30, 2014 by Ruxin
nbg4ever Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Da, ali ko ce to sve ispratiti? Morali bi komesara da imamo. A i ako se propust desi, veoma je tesko rektifikovati kasnije
Hobbit slayer Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 ПРЕМЕР: 1. Terrible Muriel - Ja 2. ФК West Ham - Прслин 3. Misirke - Tolaa 4. Liverpuldjani™ - Behemoth 5. Banjica Boys-LeBron 6. Cuvari Tradicije - zoki 7. Pantelia Stars - Pantelia 8. Металлург Шеффилд - malkin 9. Topolice UTD - nick1986 10. Sokolovici UTD - Hudersfield 11. Dabogda crko rnr - Aleksandar88 21. Trotters Inc - Moca ШИП (прошлогодишњи учесници Фантазија): 1. FK Moćni Grbalj - goofs 2. djubretari - sabahudin 3. neugodan rival - clever bastard 4. EON - adasevic 5. Meraklije UCFC - cartman 6. Spojlerovci - Garnirung 7. Argentina Utd - ducca 8. Ultimo Beer Centre - Hobbit slayer ШИП и ТРЕЋА (остали): 1. Pilkington's moaners - Mauci PPP 2. King City - Calavera 3. Mean Machine - Remi 4. Pokusni Kunići - Gylfi Pleasure 5. Cevap - TSVA 6. muffin - cvrlle 7.--1991-- Zigara
Pokojni Ruxin Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Da, ali ko ce to sve ispratiti? Morali bi komesara da imamo. A i ako se propust desi, veoma je tesko rektifikovati kasnije A jbš ga, ja se uzdam u poštenje i dobre namere, ipak nije pitanje života i smrti (I can assure you it’s much, much more important than that). Ko uoči nepravilnosti nek prijavi, prevaranta ćemo trpati do kraja sezone ili već smisliti neku poštenu kaznu i to je to. :)
nbg4ever Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Ne govorim o postenju. Desi se, jbga* *tu ne mislim na rumuna
Pokojni Ruxin Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Znam, ali nema šanse to nikako da sprečimo, bez obzira koliko nas igra i koliko igrača draftujemo. Šta da ti kažem, ako se potkrade greška ništa strašno, idemo dalje...a ako će neko svesno da zloupotrevljava sistem™ radi sopstvene koristi onda kul, njemu na čast. Meni je malo debilno i da razmišljam o tome, ne shvatam baš toliko ozbiljno sve ovo.
Calavera Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Pa draft još uvek nije ni zaživeo valjano, ali da popunimo ligu ljudima koje će se ozbiljno lože (kao calavera i ovaj islandski hasler npr), dobacimo do cifre od 20 i to bi već bila druga priča. Na mene ne racunajte, javlja mi se da ce mi i ovaj obican fantasy uzeti previse vremena <_<
Pokojni Ruxin Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 (edited) Ovo ne oduzima ništa vremena, samo dva puta godišnje po sat vremena sprdnje na chatu. A opširan tromesečni research pred početak pl je cenim već uveliko u toku (priznaj!) tako da ćeš sigurno spreman. :P A u toku sezone kad već uzmeš da čačkaš oko svog tima uloguješ se minut i na ovaj drugi....ili se ni ne uloguješ, što kaže prslin ne ljutimo se svakako. Edited July 30, 2014 by Ruxin
Calavera Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 (edited) Priznajem!!! Mada to ne menja nista oko drafta, nije meni problem sto ne zahteva toliko paznje nego sto ne bih izdrzao a da ne potrosim bar 3 sata svake nedelje na prckanje™ po timu, pa kad na to dodas i obican fantasy... previse vremena + vazda sam mrzeo multitasking. Edited July 30, 2014 by Calavera
Прслин Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ко 'оће другим тимом у Драфт лигу, ево је тема да не мутимо ову. http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19274&p=2693096&do=findComment&comment=2693096
malkin Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Priznajem!!! Mada to ne menja nista oko drafta, nije meni problem sto ne zahteva toliko paznje nego sto ne bih izdrzao a da ne potrosim bar 3 sata svake nedelje na prckanje™ po timu, pa kad na to dodas i obican fantasy... previse vremena + vazda sam mrzeo multitasking.+1, Fabregas zabio Viteseu, moj gw1 tim je momentalno temeljno izmenjen.a da ne pominjem to da bi mi draft tim sigurno bio bolji od glavnog te da bih se zbog toga žešće nervirao. nego gde je Fei? treba mi malo ekspertskog uvida u vezi sa izvesnim jeftinim nigerijskim napadačem...
Прслин Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Па си хтео њега да питаш да ли зна некога ко се разуме у фудбал? ;)
cvrlle Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Na mene ne racunajte, javlja mi se da ce mi i ovaj obican fantasy uzeti previse vremena <_<još kad se na to doda i liga šampinjona... pa gde će vam duša?
Recommended Posts