Прслин Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ништа, сада бар знамо да је мој баксузлук јачи од твоје мађије. :(
malkin Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 kakva je Aguero kanta od igrača, skoro kao Jaja.
Calavera Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Proklet bio malkine, protivnik mi ima Yayu za kapitena!!!
ducca Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Otisao u minus zbog Aguera Hocu li ista ubosti ove godine.
malkin Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Tolaaina mađija je najjača. strahotno kolo. odoh u egzil, idem na sajam rukotvorina i pletenog materijala, bolje i to nego da gledam ovo mučenje. surova igra :(
LeBron Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ako dobro racunam, imam 5 bodova manje od timmi-a i imam Tadica i RVP koji jure tih 5 bodova... Znam da cu izgubiti ali bar imam nadu jos dva dana jer Tadic igra tek prekosutra...
Tolaa Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Konacno CS za Baneta i konacno CS za golmana kog ne ostavim na klupi! Ali sad ce Alexis da pregazi Utd i vrati malkina u igru.
malkin Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Konacno CS za Baneta i konacno CS za golmana kog ne ostavim na klupi! Ali sad ce Alexis da pregazi Utd i vrati malkina u igru. saće, saće, ni sa aerodroma još nije ljudski sleteo a razbiće moćnog junajteda. uostalom, pokriće ti njegov učinak Sterling komotno.
Muwan Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Postoji li varijanta da veznjak automatski zameni napadača koji nije igrao? Pitam za druga.
LeBron Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Postoji li varijanta da veznjak automatski zameni napadača koji nije igrao? Pitam za druga. zavisi koji ti je na klupi taj veznjak, svakako ulazi umesto igraca koji nije igrao, nevezano za poziciju
malkin Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ako dobro racunam, imam 5 bodova manje od timmi-a i imam Tadica i RVP koji jure tih 5 bodova... Znam da cu izgubiti ali bar imam nadu jos dva dana jer Tadic igra tek prekosutra... ajde vidi da odigrate nerešeno ako ikako može. samo mi fali da mineko od vas dvojice utekne 3 boda
Calavera Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Postoji li varijanta da veznjak automatski zameni napadača koji nije igrao? Pitam za druga. Ulazi ako vec nemas 5 veznjaka.
Remi Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Postoji li varijanta da veznjak automatski zameni napadača koji nije igrao? Pitam za druga. Ako su ti sva 3 napadača u timu da, ako ti je 1 ostao na klupi onda ne, bez obzira na raspored koji si napravio na klupi.
Muwan Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 zavisi koji ti je na klupi taj veznjak, svakako ulazi umesto igraca koji nije igrao, nevezano za poziciju Drugi je na klupi, ali ovaj što je prvi takođe nije igrao
Muwan Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ako su ti sva 3 napadača u timu da, ako ti je 1 ostao na klupi onda ne, bez obzira na raspored koji si napravio na klupi. Aha, kapiram. Super onda, pošto su tri napadača već u timu ovaj što nije igrao će svakako biti zamenjen (pod uslovom da mi makar jedna od zamena u stvarnosti istrči na teren jer su svi žuti).
Recommended Posts