ducca Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Je l to za Banetovu suspenziju koju ce vcrs odraditi sigurno?
San Epifanio Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Neresenim rezultatom (47:47) koji sam izborio tako sto je cenjeni protivnik Tsva napravio extra transfer, uspeo sam da se bar na nedelju dana izmestim iz opasne zone.
San Epifanio Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ne brini, nema opasne zone :liga bez briga: Kako? Zar ne ispadamo (pu, pu, daleko bilo) u Ligu1.
Svarog Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Kako? Zar ne ispadamo (pu, pu, daleko bilo) u Ligu1. Dodjite, nećete se vratiti.
Прслин Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Играо Дрогба свих 93' данас. Нема начина да игра и трећу утакмицу у недељу дана, Коста се значи враћа против кју пи ара. Nbg, malkin, прави Вест Хем и мој фантази Вест Хем - сви имамо тренутни скор 5-1-3. :)
nbg4ever Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Samo da jos jednom jebem mater Krkicu za 0p Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
malkin Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Играо Дрогба свих 93' данас. Нема начина да игра и трећу утакмицу у недељу дана, Коста се значи враћа против кју пи ара. Nbg, malkin, прави Вест Хем и мој фантази Вест Хем - сви имамо тренутни скор 5-1-3. :) očas posla ću ja da napustim to probrano društvo. strašno koliko sam štete napravio sa 2 transfera. ne prepoznajem više svoj tim, nema više balansa i koncepcije, ne znam šta dalje da radim... možda i wc okinem ovih dana, u ozbiljnom sam iskušenju.
Lezilebovich Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 imam dva FT-a, relativno loš tim i nemam ideju koga da ubacim/izbacim. možda bejnsa pa da se poklapanje sa drugim ekipama podignem sa trenutnih 76% na 89% sve gledam ka liverpulu, sterlingu pala cena, baloteli mora nekad da počne da daje golove, a cena teško da će mu dodatno padati ...
Behemoth Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Pa ne znam za tog Maria, ja sam ga drzao u timu nekoliko kola, sve racunam da proradi, a porazi se redjali. Cim sam ga izbacio, odmah sam vezao 2 pobede.
zoki Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Prošle nedelje: adebayor ga ne daje ni u ligi uefe. mora nekad ubosti, mora (pod uslovom da uopšte igra :( ) Danas: imam dva FT-a, relativno loš tim i nemam ideju koga da ubacim/izbacim. možda bejnsa pa da se poklapanje sa drugim ekipama podignem sa trenutnih 76% na 89% sve gledam ka liverpulu, sterlingu pala cena, baloteli mora nekad da počne da daje golove, a cena teško da će mu dodatno padati ... Stvar je jasna...
ducca Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Pa ne znam za tog Maria, ja sam ga drzao u timu nekoliko kola, sve racunam da proradi, a porazi se redjali. Cim sam ga izbacio, odmah sam vezao 2 pobede. Kad se vec pominje Maria, mene nesto Angel poceo zivcirati. Aj sto nista ne uradi 2 kola, nego me zabrinjava ispodprosecna igra. Neplanirano mi ovo dilema br 1... A ima ih hvala bogu.
tsva Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Neresenim rezultatom (47:47) koji sam izborio tako sto je cenjeni protivnik Tsva napravio extra transfer, uspeo sam da se bar na nedelju dana izmestim iz opasne zone. ma lako ti je kad protiv budale igras inace sa tih 47 boba bi uzeli 3 boda protiv skoro svakog drugog. Ipak je ovo igra na (ne)srecu.
Recommended Posts