John Coltrane Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Da, Kosta se baš loše pokazao do sada... Komentarisem ovo kolo u kom sam ih switchovao, nemoj odma da skaces ;) Btw sve ce to Tadija und Pele poravnati
malkin Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) Ti si neuništiv.. Lepo kaže Prslin, veštac.. nemam reči za ovo, do 90. minuta poraz je bio izvestan i onda na dve utakmice golovi koji mi odgovaraju, 1 čudo. mnogo sam sreće imao, što jes jes. Edited October 18, 2014 by malkin
Behemoth Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Meni ubedljivo najbolje kolo. 89 a suta imam jos ADM, Sigija i Super Maria. Ako sve bude kako treba idem na 100+.
malkin Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) Meni ubedljivo najbolje kolo. 89 a suta imam jos ADM, Sigija i Super Maria. Ako sve bude kako treba idem na 100+.u ove preostale tri utakmice će biti do 3 gola, mmw. edit. al svaka čast na skoru! edit2. jao pa to si ti izgazio Feija Edited October 18, 2014 by malkin
levi Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Samo Pele. kod neprijatelja Pele i Tadić. Meni više sreće u sledećem kolu
Прслин Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Ja imam kosmar trenutno kad gledam Prslinov tim Opstice sa mnom najstrasnije Јебало ме немање интернета и контраџинкса
zoki Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nekim čudnim sticajem okolnosti (čitaj Pele zamenik kapitena umesto Coste) imam samo 9 manje od nbg-a sa Kunom©... Meni ostao Shawcross a njemu Taylor i Wisdom ili Moore sa klupe (danas igrao, samo bod)... Znači, gol i CS...ne nadam se, samo kažem...
pantelia Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Јебало ме немање интернета и контраџинкса 25 razlike, zahvaljujuci Peletu kapitenu, i Tadicu. To treba da nadoknade Rahim i Di Maria. Protiv svakog bi to bilo dovoljno, protiv tebe cenim da ce Sterling da nabije 15 poena sutra, Di Maria u ponedeljak prvo da asistira, a onda ce naprasno on postati izvodjac penala sviranog za Junajted u 90-om minutu. I promasice :P
Прслин Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 nemam reči za ovo, do 90. minuta poraz je bio izvestan i onda na dve utakmice golovi koji mi odgovaraju, 1 čudo. mnogo sam sreće imao, što jes jes.
San Epifanio Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Bojd akvizicija preći ću 20 poena u ovom kolu, veliki je Alah! Legendo ovog topika. 68 poena i jos samo cetvorica , a nisi puno zapomagao :D
Прслин Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 25 razlike, zahvaljujuci Peletu kapitenu, i Tadicu. To treba da nadoknade Rahim i Di Maria. Protiv svakog bi to bilo dovoljno, protiv tebe cenim da ce Sterling da nabije 15 poena sutra, Di Maria u ponedeljak prvo da asistira, a onda ce naprasno on postati izvodjac penala sviranog za Junajted u 90-om minutu. I promasice :P Не вреди, сјебао си ме јер си довео Џагијелку а он га забио после сто година. Тадића и капитена Пелеа бих ти опростио, али овде си ми избио 15 Бејнсових поена и сада могу само да бацим пешкир у ринг. :(
pantelia Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Не вреди, сјебао си ме јер си довео Џагијелку а он га забио после сто година. Тадића и капитена Пелеа бих ти опростио, али овде си ми избио 15 Бејнсових поена и сада могу само да бацим пешкир у ринг. :( Samo da znas da sam se dugo dvoumio da li da dovedem Aguera mesto Koste i da odem u minus, plasim se da to ne odluci. Videces, ne moze ovo bez nekog picvajza da prodje, kao i obicno.
nbg4ever Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Nekim čudnim sticajem okolnosti (čitaj Pele zamenik kapitena umesto Coste) imam samo 9 manje od nbg-a sa Kunom©... Meni ostao Shawcross a njemu Taylor i Wisdom ili Moore sa klupe (danas igrao, samo bod)... Znači, gol i CS...ne nadam se, samo kažem... Velbek i Fab. Haz leti nakon ovog kola. Mnogo je bre indolentan. Zna da jednim trkom moze da resi utakmicu, i onda mu se jebe da se cima. Carini loptu, pokusava neke finte i asistencije, umesto da zune loptu kano Kun Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts