pantelia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ja sam dobio pokojnog Mocu, ali iz postovanja prema pravosudnom ispitu ne zelim da likujem
kralj Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Авер 51. Јебала их промена правила о расту цена, апсолутно сви имају Дијега Косту, Ди Марију, Фабрегаса/Азара, Нејсмита/Улоу, Велбека/Пелеа, једног из Саутемптонове одбране, једног из Челзијеве одбране, Стерлинга и Сигурдсона. +1 U velikom Derbiju protiv Tole, po osam istih igrača, a u nadmetanju unikata u duelu 3 na 3 rezultat je bio 6:3. Upropastiše igricu. Ruku na srce, sledeće kolo (veliki Derbi) igram protiv Lebrona - poslednjeg Premer mohikanca, beskompromisnog negovatelja igre za publiku, plesača po tankoj žici, koji ne haje za milionima, pa ću kao nekad moći da pratim dvadesetak igrača.
LeBron Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 +1 U velikom Derbiju protiv Tole, po osam istih igrača, a u nadmetanju unikata u duelu 3 na 3 rezultat je bio 6:3. Upropastiše igricu. Ruku na srce, sledeće kolo (veliki Derbi) igram protiv Lebrona - poslednjeg Premer mohikanca, beskompromisnog negovatelja igre za publiku, plesača po tankoj žici, koji ne haje za milionima, pa ću kao nekad moći da pratim dvadesetak igrača. Naravno, uvek razlicitost...:) Evo unapred da ti cestitam pobedu...
cvrlle Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Cestitam kolegi Cvrletu na odlicnoj nogi i mom prvom porazu posle odlaska u -4 (naravno izgubio sam dva razlike) . dobra borba! ja sinoc 'nako pretrcao po fantaziji i video tesan poraz na banetov bonus. nisam ni primetio tvoj minus :D srecno u daljem nastavku takmicenja
ducca Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ne ne, mooj protivnik je imao 7 igrača sa učinkom i 2 Di Marie a ja sam omašio kapitena Video tek jutros, bolje da nisam. Treci u nizu. Jebeni Downing me sahranio na kraju. I naravno moja odluka da DDG posaljem na klupu posle svih govana koje sam pojeo i istrpeo prethodnih 6 kola. Mada si imao i ti pehova sa Dierovim izlaskom u 59. minutu, Bony klupa. Sve u svamu sta da kazem sem cestitam.
Tolaa Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Dierovim izlaskom u 59. minutu Jos gore, poceo na klupi, usao u 33. minutu.
Lezilebovich Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) nešto ne kontam, kako je moguće da ima toliko mnogo igrača kojima je pala cena ovaj gejmvik, a tako malo onih kojima je porasla ? edit: u stvari, ljudi su se masovno rešavali igrača kojih i inače ima mali broj igrača i kupovali su one koje ima veliki broj igrača. ali mi je opet čudno da ima toliko onih kojima je pala cena. Edited October 8, 2014 by Lezilebovich
Timmi Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 za porast cijene je potreban fiksan broj kupovina (valjda preko 60000), za drugi porast duplo vise. za pad cijene je potreban odredjen procenat od ukupnog vlasnistva, pa ako su u pitanju igraci kojih vec ima jako mali broj fantazista, desava se da mnogo vise igraca izgubi vrijednost.
kralj Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Molitve su mi uperene u Venegerovu presicu sledećeg petka na kojoj će obelodaniti Volkota u prvih 11.
nbg4ever Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 A ja ga kapitenovao Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Lezilebovich Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 (edited) mrzim ove pauze, skroz ispadnem i iz toka dešavanja. uradio sam dve izmene, čisto eto da nešto promenim i da mi ne sede pare u banci, nego na terenu edit: diego costa na 67%. Edited October 16, 2014 by Lezilebovich
Recommended Posts