Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Пошто га је Геијев капитен управо завукао Евертону и тиме разлику у бодовима између наша два тима повећао на 12 поена могу само да му честитам победу и онда да одем да тихо плачем на тераси, између увелог цвећа а насупрот пушачу из зграде преко пута коме жена не да да пљуга на гајби па сад мора да живи у лођи. :(

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

А ево Бејнс промашује први пенал у животу.

Posted

au Prsline, ni većeg straha ni slabijeg neprijatelja... :fantom:

Ти си крив. Осветићу ти се за овај џинкс. Пардон, светићу ти се за овај џинкс.
Posted (edited)

Nejsmit transfer ceka na klupi.

Edit: Dier na klupi, uci ce i osvojiti 1 poen. :isuse: Optimisticna sam, nadam se da nece dobiti karton. 

Edited by Tolaa
Posted

Јао, Малкине, шта ми направи :isuse:

Posted (edited)

Мало је само једног да му ставиш да се клања, заслужио их је десет. Пази како ме уништио: Геи већ има више поена него у било ком претходном колу, а остало му је још ПЕТ играча: Дијего Коста, Ивановић, Чадли, Дајер и Клајн. :isuse:

Edited by Прслин
Posted

Мало је само једног да му ставиш да се клања, заслужио их је десет. Пази како ме уништио: Геи већ има више поена него у било ком претходном колу, а остало му је још ПЕТ играча: Дијего Коста, Ивановић, Чадли, Дајер и Клајн. :isuse:

I Fabregas.  :fantom: Klanjacu se vise ako izgubis, ne brini, ne bih sad da dzinksujem mnogo.

Posted (edited)

И Фабрегас, јеботе! Невероватно! :o

Edited by Прслин
Posted

Malkine :Hail:

šta sam uradio? :unsure:

ni ne gledam fudbal, čekam da prođe iživljavanje Baneta, Fabregasa i Adebajora pa da proverim poene...

Posted

šta sam uradio? :unsure:

ni ne gledam fudbal, čekam da prođe iživljavanje Baneta, Fabregasa i Adebajora pa da proverim poene...

Tolaa, Prsline, a da mi njega lepo reportujemo?! :angry:
Posted

Хајде ружно. :angrier:

Posted

ne znam otkud sad ova hajka na mene, još i gubim u ovom kolu, pogrešio sam što nisam Di Mariji dao traku :(

Fei bi me razumeo...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...