Прслин Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Пошто га је Геијев капитен управо завукао Евертону и тиме разлику у бодовима између наша два тима повећао на 12 поена могу само да му честитам победу и онда да одем да тихо плачем на тераси, између увелог цвећа а насупрот пушачу из зграде преко пута коме жена не да да пљуга на гајби па сад мора да живи у лођи. :(
Прслин Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 au Prsline, ni većeg straha ni slabijeg neprijatelja... Ти си крив. Осветићу ти се за овај џинкс. Пардон, светићу ти се за овај џинкс.
Tolaa Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Nejsmit transfer ceka na klupi. Edit: Dier na klupi, uci ce i osvojiti 1 poen. Optimisticna sam, nadam se da nece dobiti karton. Edited October 5, 2014 by Tolaa
Прслин Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Мало је само једног да му ставиш да се клања, заслужио их је десет. Пази како ме уништио: Геи већ има више поена него у било ком претходном колу, а остало му је још ПЕТ играча: Дијего Коста, Ивановић, Чадли, Дајер и Клајн. Edited October 5, 2014 by Прслин
Tolaa Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Мало је само једног да му ставиш да се клања, заслужио их је десет. Пази како ме уништио: Геи већ има више поена него у било ком претходном колу, а остало му је још ПЕТ играча: Дијего Коста, Ивановић, Чадли, Дајер и Клајн. I Fabregas. Klanjacu se vise ako izgubis, ne brini, ne bih sad da dzinksujem mnogo.
Прслин Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) И Фабрегас, јеботе! Невероватно! :o Edited October 5, 2014 by Прслин
malkin Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Malkine šta sam uradio? ni ne gledam fudbal, čekam da prođe iživljavanje Baneta, Fabregasa i Adebajora pa da proverim poene...
zoki Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 šta sam uradio? ni ne gledam fudbal, čekam da prođe iživljavanje Baneta, Fabregasa i Adebajora pa da proverim poene... Tolaa, Prsline, a da mi njega lepo reportujemo?!
malkin Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 ne znam otkud sad ova hajka na mene, još i gubim u ovom kolu, pogrešio sam što nisam Di Mariji dao traku :( Fei bi me razumeo...
Recommended Posts