Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Срећно за викенд, Тими! Биће спектакл ;)

znaci, ne samo da pregledavas sve timove u nasoj ligi, nego i prvih 100 hiljada ukupne liste. :fantom:

a šta ću, jbg, sedim od utorka i čekam da vidim da li će pantelia siđe u minus, nemam šta pametnije da radim :fantom:

Prslinizovao™ sam tim. Castim protivnika sa 8 poena u startu, pa da vidimo da li ce imati efekta.

a šta ću, jbg, sedim od utorka i čekam da vidim da li će pantelia siđe u minus, nemam šta pametnije da radim :fantom:

nece

Samo da prijavim Goofsu da sam odradio skauting njegovog Moćnog Grblja.

Pažljivim analiziranjem sam došao do zaključka šta mi se ne sviđa:

- izuzetno mali broj poena u prošlom kolu (26) za tim koji je bio u najboljoj formi u ligi, znači da će sad svi igrači podivljati sa poenima

- previše igrača Sautemptona (maksimalna trojica) koji igraju protiv nesrećnog QPR-a kome do sada 4 gola nije dao samo ko nije hteo

- dva odbrambena iz Stoka koji konačno imaju prilike da ostanu netaknute mreže, jer im u goste dolazi još nesrećniji Njukasl

- još uvek 0 transfera u ovom kolu, što znači da će uslediti neočekivane promene u poslednjim minutima

A šta mi se sviđa:

- mislim da imam perspektivniji napad i dužu klupu

- neću ići u minus ovo kolo

- nemam odbrambene iz mančesterske braće, pa i manje šanse za crvenim kartonima

I sad, naravno, ovo svima izgleda da će biti neizvesno, a pre će se završiti sa 30+ razlike u nečiju korist i to samo na razliku kapitena. :D

No bitno je da sve protekne u fer i sportskoj atmosferi. Vrh tabele je blizu obojici i sem Adaševića, svi smo tu uglavnom na jednu pobedu razlike od direktnog plasmana u Premer, ali i jednu poraz do borbe za opstanak. :)

Svaka cast doktore :Hail: ukazao si mi na neke pojedinosti kojih ni sam nisam bio svestan :D

Pa, sa srecom, neka pobedi onaj koji pametnije odabere onaj koga vise usere kapiten  :thumbsup:

nece

e pa onda neću ni ja.

mnogo si bre fin čovek pantelia, ne može čovek ljudski da se naoštri pred meč :D

mada Prslin stalno priča kako si ljut i opak protivnik pa ću da pretpostavim da je ovo neka podmukla strategija, long con i Serbian-Jew double bluff u jednom. :fantom:

Dummet, Clyne i Sanchez u golgeterskoj seriji iz midweeka, Lukaku protiv rasutog Liverpula i dve crvene štrafte na štucnama, kao jedina farba gotamskog Mean Machinea su ono što me najviše nervozira pred obračun. Odosmo u podešavanje, statistike i tabele...

Sledeća scena: 5am, otvaram šesto pivo i chrome, i dalje ne znam kuda ću sa dva FT i proračunavam koliko imam spavanja da kapitena namestim mamuran u 15 do dedlajna.

Ja samo da vas, kao vas vladajuci sampion, pozdravim sve pred ovo kolo. :fantom:

Nastavite vredno da radite, you'll get there.

eh, kad bi se trofeji delili posle petog kola, i Prslin bi bio šampion :fantom:

još jedna-dve konferencije za štampu, poslednji izveštaji o povredama, slike sa Liverpulovog treninga, pa da se okinu dva dobro promišljena transfera. srećno svima za vikend (a posebno Tolaai u nedelju) osim panteliji!

Ćuti, vidiš da koristim jedinu priliku koju ću imati ove godine. (i mnogo sledećih verovatno)

Jel praslin onaj što prošlo kolo spominje nekih 29 bodova? Ako sam ja u trećoj ligi u kojoj je on, šestoj? :fantom:

Al je sranje kad napravis transfere u ponedeljak, epski smor cele nedelje...

eh, kad bi se trofeji delili posle petog kola, i Prslin bi bio šampion :fantom:

još jedna-dve konferencije za štampu, poslednji izveštaji o povredama, slike sa Liverpulovog treninga, pa da se okinu dva dobro promišljena transfera. srećno svima za vikend (a posebno Tolaai u nedelju) osim panteliji!

?

Imas 2 transfera free Bice 70 razlike za tebe :isuse::cry:

?

Imas 2 transfera free Bice 70 razlike za tebe :isuse::cry:

ma jok, sve će to izgledati bitno drukčije kad moj kapiten Kosta izađe u 58. minutu a tvoj kapiten dvadesetak minuta kasnije kompletira het-trik.

Kralju, samo tri transfera, slabo je to.. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.