Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Ništa, čestitam i ja Svarogu pobedu. -12, sa neigranjem Sančeza i Miralasa je previše.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni kapiten Sigi, protivniku Di Maria.. Bustin pobedijo! A ja treći poraz zaredom, počinjem da paničim :fantom:

Posted

Usrao mi se Blackett u kolo, -3 a wisdom sa 6 na klupi.... mada sad protivnikov Costa kapiten dobio zuti, ako se nista ne promeni dobijam jedan razlike uprkos uzasnom kolu.

Posted

Мислим да би Коста морао да добије бонус за овај црвени Забалети. Не памтим потез који је више отворио противничку одбрану. :fantom:

Posted

ne znam samo dokle cu imati strpljenja sa begovicem, stoke se raspada u odbrani,

Posted
:lolol: važno da ja izvodim Koloćinija na teren, Teriju je baš fino na klupi :isuse:
Posted

Малкине, Тери је у малој али одабраној групи под именом "Never captain, never bench".

Posted

ma znam, ali prošle nedelje me tako opeko, a sad je išao na najzaguljenije gostovanje... nisam mogao da ga gledam u timu. zajebo se, šta sad. ni prvi ni poslednji put.

Posted

Јебени Бејнс, тачно сам знао.

Posted (edited)

šta bi, prišao ti protivnik na 15 razlike 6 minuta pre kraja kola?

Edited by malkin
Posted (edited)

šta bi, prišao ti protivnik na 15 razlike 6 minuta pre kraja kola?

На 7 пет минута пре краја, а играју му Етоо, Агуеро и Бејнс.

Edited by Прслин
Posted

Ništa, čestitam i ja Svarogu pobedu. -12, sa neigranjem Sančeza i Miralasa je previše.

očajno kolo, da ne beše tvog minusa ne bi bilo ni moje pobede.

mada, da nisam ubo sa transferom Lovren za Clyne-a verovatno mi ni minus ne bi pomogao :D

Posted

To je to, dobio sam? Cmokajte™ ga, husari©

Blekete, care

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Eto mi poraza i zvanicno, nadam se da su malkin i Calavera srecni. <_< Izmene za sledece kolo sam napravila jos juce, moram za ovaj ocaj da se vadim protiv Merkucija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...