Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Spurs have just had their first shot on target in competitive action in 160 minutes.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

evo Timmi, imaće Čadli najviše poena od svih Poćetinovih™ nesrećnika :fantom:

kolko poena treba da se opstane u ovom eminentnom takmičenju?

Posted

A dzoker na pogadjalici na Totenhemu. S obzirom na to da je Utd bio jedina alternativa, nemam za cim da zalim.

Posted

šta ja koji q čekam sa dovođenjem Uloe, jebo me Pele da me jebo :isuse:

moraću izgleda Prslinovim stopama, samo wc ovo leči :cry:

Posted

Sto se mene tice, jedno od najgorih kola ikada. U timu samo Runi ima asist, ostali nista. Doduse, imam jos par igraca u 17h.

Posted (edited)

Nejsmit Kolmen i Miralas na klupi, Džeko startuje... nedeljne utakmice su bizarne...

Edited by malkin
Posted

Nejsmit Kolmen i Miralas na klupi, Džeko startuje... nedeljne utakmice su bizarne...

Coleman nije ni na klupi, povreda.

Posted

Shawa sam uzeo na vajlkardu. Pa najbolji transfer ikada! Prošlo kolo upao Moore umesto njega, danas dobili pet komada i upada Wisdom.

Value of money.

Posted (edited)

Cestitke Sparku Timiju!

Ponadao sam se kad je Di Maria onako krenuo, ali dzabe.

2 igraca koja sam doveo u ovom kolu, Duff i Di Maria uzeli 16 bodova, svi ostali 15 :D

Edited by pantelia
Posted

Feiju ostalo 26 poena na klupi ako udje Naismith u igru...:)

I mom protivniku Daddy Cool-u ostalo 18...

Pred poslednju utakmicu imam 9 poena prednosti, on Cahila, ja Aguera...

Valjda ce biti dovoljno...

Posted

Mislim da je pala i moćna Argentina Utd u Čempionšipppu. 26 poena prednosti, dok protivniku igra još Bane Ivanović i Nejsmit ako se dokopa terena. Uz to imamo još po Kostu i Fabregasa koji se međusobno potiru.

Posted

Koja je to budala, taj Martinez, igrali mu LE već sam zaboravio i protiv koga a sada ih nema.

Uh, kako bih voleo da ispuši za bodove sad. Plus me juče ukopao Venger sa Sančezom, a zbog njega i Miralasa sam otišao u minus.

Posted

Iskoristiću ovo poluvreme da čestitam kralju pobedu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...