Calavera Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 (edited) PVA 8 poena, ostala petorica danas isto toliko... ukupno. Klajnara naravno ostavljen na klupi, a sve to protiv verovatno jedinog coveka u sve tri lige koji jos ima Caulkera. Ja ozbiljno pocinjem da brinem da cu ispasti iz Broda... Edited September 20, 2014 by Calavera
Прслин Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Да, бре, полако! Има их пет-шест што су се нагурали у бод БАПС-а разлике, има екипа што води Фантази да разрезује бонусе на тој утакмици по играчима које имају у својим тимовима.
Behemoth Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Pa Prsline, Bejns je podigao formu, a imam ga u draftu pa mi lakse za pracenje
Gylfi Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Gle Wes Browna slepca što ima jedan više BPS-a od ostalih 21 što imaju po 30. E, moj Mannone.
Прслин Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Pa Prsline, Bejns je podigao formu, a imam ga u draftu pa mi lakse za pracenje :o Мени Драфт служи да имам играче које готивим а бескорисни су, попут Кресвела, Захе или... Азара.
Calavera Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 (edited) Polako s tim pva Da, nista od bonusa :( Izvinjavam se svim imaocima™, gde ja jinxujem tu vise ni trava na raste. Evo i Sterling presao na desnog beka... Edited September 20, 2014 by Calavera
Moća Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Manone na klupi a Fabijanski ga prima nema meni pomoci odo ja na brod.
kralj Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Meni su 5 igrača donela ukupno 8 bodova uz Balotelijevu kvaziasistenciju. Sad bi trebalo da ga menjam Velbekom (postulati na koje se oslanja strategija ne ostavljaju nikakvu dilemu), ali mi malo glupo jer Liverpul ima mnogo lakši raspored.
malkin Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Manone na klupi a Fabijanski ga prima nema meni pomoci odo ja na brod. deder Moćo, ne očajavaj. dosta ti je da DiMaria napravi 5 poena više od Runija i na konju si.
Moća Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ajde bezi tamo kukavce sinji iskukao si vise od mene.
malkin Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 pojma nemam o čemu pričaš. ja sam se samo u jednom postu požalio na broj igrača koji mi igraju u gostima i kako shodno tome očekujem malo bodova u ovom kolu. ti si taj koji se hvalio kako je prošle nedelje stigao do pobede kuknjavom i proglasio se za drugoligaša u petom kolu
Moća Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ma da bre a sto mi prosle nedelje Kralj spevao pesmu Andjelu? Mora bre odma da radi kontra jinx ali ne brini od sutra do decembra me nema tako da ces ti tvojim kukanjem izboriti pobedu Ako u medjuvremenu dodje onaj pederas Gei kazite mu da nema veceg nemaca pojma od njega!
malkin Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Fei jeste veliki nemač pojma koji ostavlja 12 Uelbekovih poena na klupi, ali ima tim koji vredi celih 103 meleona. kad u januaru izdivlja imaće para da kupi koga oće...
Recommended Posts