malkin Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 (edited) ma ja Prslinu odgovorio, nisam video da si uleteo posle njegovog pousta. a ispravno si postupio, ne'š se pokajati. meni ostaje da nosim to 1 breme trendsetera, ali šta ću neko mora i to Edited September 20, 2014 by malkin
Прслин Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Трси се Тими, зна да ће следеће недеље морати да се прави да је негде на путу.
Pokojni Ruxin Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Velbek na klupi, alexis na terenu. Ubacice ga wenger u 88-om. Ovo je ono kolo kad dodjem pijan iz grada i setim se da je sutra fantazi...nisam smogao snage ni transfer obaviti.
malkin Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Gabby Agbonlahor made 3 accurate passes in the first half - All 3 were from kick off
Svarog Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Wilfred Bony, kukala mu majka. Nula-nix-zero golova do sada u sezoni. A danas i crveni, i to na domaćem terenu. Kakav promašsj, plače mi se. Leteće iz tima pa makar Nikicu Jelavića morao da dovedem ko zamenu.
Zoidberg Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Mislim da imam 100%-an učinak do sada kada su u pitanju oterani igrači sredine i napada. Prošlo kolo, Remi i Eriksen prodati, odmah uvalili po gol. Sad oteran Jelavić, vraća pogotkom. Mada hajde, da ne kukam, menjali su ih Fabregas i sad Velbek, pa nije baš da sam propao. :D U svakom slučaju, javljam kad nekog prodam iz napadačke linije ubuduće da se neko ovajdi od date kapitenske trake. :)
pantelia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Wilfred Bony, kukala mu majka. Nula-nix-zero golova do sada u sezoni. A danas i crveni, i to na domaćem terenu. Kakav promašsj, plače mi se. Leteće iz tima pa makar Nikicu Jelavića morao da dovedem ko zamenu. Plus milion, a do poslednjeg trenutka sam se dvoumio on ili Nejsmit
Recommended Posts