Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

+1

A i igra sa mnom u 15. kolu (dinamika minus na svakih pet kola donela bi mu prilku da iznuren silnim transfer aktivnostima i sa balastom zadriglog minusa skine 1 prestižni skalp).

Dajte tu tabelu Premera i Lige 1‚da vidim kako ko tu stoji...

Ne može sad. Ne oslikava realno kvalitet timova, a još manje menadžera.

Samo da prijavim da sam napravio negativan transfer posle godinu i po dana. :cry:

Ducco, tvoji Argentina Utd. kreću sa 4 poena prednosti. :)

Fino. Mada sam i ja blizu transfera viska...

Nije da te ne bih snažno podržao u tom poduhvatu :D

:Hail:

Valjda će sad prestati ova sumanuta masovna prodaja Balotelija.

Ne verujem ti uopste da neces u minus pred ovo kolo. 

Pritisak je suvise veliki :D

Био си у праву.

ncadf.gif

Ах, како прија!

Mda, sto je najgore, i ja razmisljam o minusu...

Što najgore, da je minus nešto loše ne bi ga izmislili.

Prsline, izvede li neki korner ova fantazi zver - Kresvel?

Кога да гађа, Заратеа? Чим се Најскупљи опет поломио Кресвелова привлачност је преко ноћи пала за више од 100%, што би рекао Газда Језда™. Иначе, у небитном нефантазијском смислу је уз Коујатеа најбољи играч у Вест Хему ове године.

Mogli bi onda njih dvojica da pospreme neki korner (Kujate je dao onoliko golova glavom, čuj nema koga da gađa). Watch lista mi skroz sterilna. Čeznem da neku nedoumicu pretvorim u minus četvrtkom - tad je najslađe.

Коујате је дао 3 гола у 145 наступа за Андерлехт. :fantom:

Ако баш мораш некога из Вест Хема онда је Даунинг зицер. Следеће две су против тигрова од папира, а онда иде оцогодишња посластица, Кју Пи Ар.

Za Vest Hem imam zabeležno od 13. do 17. kola, ali Harija nemam srca da propustim. Ipak, Dauning!? Nisam baš toliko očajan za prvom pobedom, iako ću tada imati 6 uzastopnih poraza.

Prepaljeni Martinez nije skontao da se Liga Evrope igra sa Bešićem i ostalim rotacijama. Povredi se Nejsmite da idemo u minuse.

Guest
This topic is now closed to further replies.