Прслин Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 'Ладно не могу да гледам утакмицу јер сам се још прошле недеље неискусно договорио за кафану вечерас па морам да не пратим резултат да бих касније гледао снимак. Ништа, смејте ми се иза леђа када га Честер уз клин шит и ували после прекида, а онда се смејте још једном у репризном термину (00:15), када се ја томе будем по први пут изненађивао. :(
nbg4ever Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Ko jos ide u kafanu ponedeljkom? :alkos:
kralj Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Istamburali te Troteri lagano Čuj lagano, sve mi u ušima zuji. Prsline, vreme je za minuse. Postao si arogantan. Zašto ne bi otišao u kafanu, propustio odlučujuću utakmicu i nama podelio upute šta da radimo i kad da se smejemo? Šta prvo mesto učini od našeg Terzića. Btw, je l' tačno da ovi tvoji u League 1 nisu još odigrali nerešeno i da po tvojim instrukcijama igraju 3 za 3? Samo čekam da Muslin to vidi.
John Coltrane Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 'Ладно не могу да гледам утакмицу јер сам се још прошле недеље неискусно договорио за кафану вечерас па морам да не пратим резултат да бих касније гледао снимак. Ништа, смејте ми се иза леђа када га Честер уз клин шит и ували после прекида, а онда се смејте још једном у репризном термину (00:15), када се ја томе будем по први пут изненађивао. :( Dogovaras kafanu bilo sta bez prethodne konsultacije rasporeda?!
Zoidberg Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Čester opušteno na klupi ostao :( A ja ga čekao da pregrmi pauzu od crvenog kartona i poštedeo ga transfera. Ali dobro, nije sve tako crno. Ako ne uđe, menja ga raspoloženi Ferdinand sa 4 primljena gola i 0 bodova. :D Mislim da bi meni bilo idealno kada bi mogla da se uzme trećina wild carda i izmeni kompletna odbrana, a da mi 2/3 ostanu.
adasevic Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Na kraju dobih andjusovce jer nobl nije znao da ga metne :) sad sam usamljen na vrhu broda, alvec u sledecem kolu ce da bude nova frka jer idem u goste mocnom grblju koji je u ovom kolu imao viae bodova od mene... Do tada igraci dobijaju vece odmora da odu na splavove i proslavr lidersku poziciju :)
Прслин Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Вратих се и одгледах снимак најдосадније утакмице од свих које су икада завршене 2:2. Малкине, твој скалп ми је врло драг. Не знам да л' је спортски то рећи, али је сува истина и знак поштовања. Ова победа ме води још један корак ка опстанку у Премеру. Потребно ми је још 15 победа, односно још 9 пошто по два пута играм са Толоом, Геијем и Моћом. Има наде!
Behemoth Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Prsline, vreme je da ti neko nanese prvi poraz u ligi. :misko:
John Coltrane Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Lagana pobeda nad magarcima pred gostovanje fenjerasu Meraklijama UCFC.
Tolaa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 5. mesto. Naredila bih sudiji da svira kraj, ali mozda ipak posle sledeceg kola kad Prslin ne bude prvi. Moca i Fei ce i tad da budu u zoni ispadanja.
Прслин Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Prsline, vreme je da ti neko nanese prvi poraz u ligi. :misko: Јесте, слажем се. У два од ова четири кола сам имао више среће него памети, а то не може довека. Да не спомињем апсолутни неиздрж који ме хвата поводом мененовања: ако не одем по хитно у неки минушчић, рикнућу. Овако како ви играте, па то могу само самураји и далај ламе. Гледам како скачу цене, бродови отпловљавају, возови нестају у даљини а мени Терији, Мате и Рунији падају ли, падају... А могао сам све да их отресем и накрцам убице за следећа три-четири кола. То је фора, у ствар: у минус 20 сваких пет кола! Ништа, још са тобом да одиграм овако стрејт па ћу да се препустим трансферској пожуди.
Zoidberg Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Samo da prijavim da sam napravio negativan transfer posle godinu i po dana. Ducco, tvoji Argentina Utd. kreću sa 4 poena prednosti. :)
Gylfi Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 6 Moorovih poena pretvorise crvene strelice u zelene, napredak od monstruoznih 150 mesta overall. Cvrlle, rispekt za dobar treceligaski mec.
Behemoth Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Јесте, слажем се. У два од ова четири кола сам имао више среће него памети, а то не може довека. Да не спомињем апсолутни неиздрж који ме хвата поводом мененовања: ако не одем по хитно у неки минушчић, рикнућу. Овако како ви играте, па то могу само самураји и далај ламе. Гледам како скачу цене, бродови отпловљавају, возови нестају у даљини а мени Терији, Мате и Рунији падају ли, падају... А могао сам све да их отресем и накрцам убице за следећа три-четири кола. То је фора, у ствар: у минус 20 сваких пет кола! Ништа, још са тобом да одиграм овако стрејт па ћу да се препустим трансферској пожуди. Ne verujem ti uopste da neces u minus pred ovo kolo. Pritisak je suvise veliki :D
Recommended Posts