LeBron Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 zapamtio si ili govoris zato sto ima upisanu asistenciju? onda bi trebalo da ima dvije. Zar nije bilo receno da nema vise asistencija za igraca nad kojim je napravljen faul?
Tolaa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Zar nije bilo receno da nema vise asistencija za igraca nad kojim je napravljen faul? Ne. Penalties and Free-KicksIn the event of a penalty or free-kick, the player earning the penalty or free-kick is awarded an assist if a goal is directly scored, but not if he takes it himself, in which case no assist is given.
Gylfi Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 zapamtio si ili govoris zato sto ima upisanu asistenciju? onda bi trebalo da ima dvije. Te prve asistencije još nema upisane na fpl-u, ali bio je faul na Herrerom.
Moća Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Pobedaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Cestitke Kralju na fer i korektnoj borbi!
kralj Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Čestitke i tebi. Unakazio si me. Još veće glavobolje mi izaziva mrtvi Runi sad. Dođe mi da ga opet uzmem.
adasevic Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Bem ti runija vraca dzibera u zivot... 64-56 a srek ce tek da dobija bonuse. Ajde bre ubacuj falkaa da nastavi tradiciju davanja golova na debiju :)
zoki Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Divlja karta je potrošena, između ostalih, na genijalne transfere - Mata i Runi napolje, Sterling i Falkao unutra, bravo zoki idiote... Čestitke Huddersfildu!
malkin Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Prsline, čestitam! kako sam glupe odluke pravio, čudo je što sam i ovoliko ostao u igri--ali to ne umanjuje tvoju pobedu ni najmanje. sad sledi nedelju dana dubokog preispitivanja i intenzivnog pripremanja za zahuktalog Moću...
malkin Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 džaba, jbg. od kako se upisao, i ja navijam da nabije što više poena, sramota bi bilo da sam ostao ispod 50.
zoki Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Divlja karta je potrošena, između ostalih, na genijalne transfere - Mata i Runi napolje, Sterling i Falkao unutra, bravo zoki idiote... Umalo da zaboravim - Eriksen out Puncheon in :frust: Biće ovo duga sezona...
nbg4ever Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Kako vi bacate te karte, ko da na drvecu rastu Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Timmi Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) mata i sterling ce nakon ovog kola imati isti broj bodova. prvi je jedan od najprodavanijih, a drugi jedan od najkupovanijih igraca. sta ti je percepcija. Edited September 14, 2014 by Timmi
Timmi Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Kako vi bacate te karte, ko da na drvecu rastu Sent from my Nexus 4 using Tapatalk brojis li ti ovo? koja u nizu?
Recommended Posts