Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

I pored rahitičnog kapitena imam šansu jer samo 2 poena gubim od Sokolovica ali ne, mora van Gal da mi ga surdukne sa Falkaom, nabijem ga na onu stvar sa sve Rodžersom u paketu..

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Di Mariji već skočila cena. Jinx radi.

Sve bi mi bilo potaman da Markec juče u 10. minutu nije skinuo zicer Baloteliju. Moća bi već ispao iz lige, a Balotelija bi sad pokupovali svi amateri koji su pomislili da će Falkao da bude starter. 

Posted

Pakako da se proslavi kad ga ja imam u timu??? Zna se da igrac kod mene ne moze da ima vise od dva boda cak mi je i Ture kao kapiten skupio grandiozan jedan bod.

Kosta je izuzetak koji potvrdjuje pravilo nazalost.

Posted (edited)

Mislim da mi je Runi© ovom asistencijom doneo bar nerešen ishod. Pod uslovom da ne izađe pre 60' ili da sutra Čester ne napravi kakvu majstoriju za crveni karton opet. :)

Edit: A ovim golom i definitivnu pobedu. :D

Čestitke Calaveri, strepeo sam sve do sada. Imao sam ludu sreću sa njegovim kapitenstvom na Sterlingu. ;)

A imam jaku želju za 3-4 hitna transfera za iduće kolo, nakon pogledanih par mečeva. Šteta što imam samo 1 slobodan. :/

Edited by Zoidberg
Posted

Јао, какав гад овај Руни! Само ми буди лажну наду. :(

Posted

O ne. Znala sam da nije dovoljno 40 poena protiv Runija© i Evansa.  :cry:

Posted

Tolo strepis? :D

Ne, za strepnju je bila potrebna neka nada, a lepo sam ti jos juce cestitala. 

Posted

Samo da ne izvede Runija za Falkaoaoaoa, mada pre mislim da ce RVP da izadje.

Posted

zapamtio si ili govoris zato sto ima upisanu asistenciju? onda bi trebalo da ima dvije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...