kralj Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) @Moća Kakve si sreće Sterling, Moreno i 2 Balotelija su posle jinx-a koji nisam video, samim tim i na vreme poništio protv neugodne Aston Vile na teškom gostovanju na svom stadionu uspeli da donesu tačno 6 poena. Di Marija će naravno dati 2 gola i imati 1 asistenciju. Edited September 13, 2014 by kralj
kralj Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Moguće, sad me izvini. Idem u crkvu da se pomolim da će Di Marija da pokida. Strašan igrač, nemoguće da podbaci.
keljans Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Samo da cestitam Ruxinu na zasluzenoj pobedi. Njegov Costa kapiten ima vise bodova nego cela moja ekipa
Moća Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Moguće, sad me izvini. Idem u crkvu da se pomolim da će Di Marija da pokida. Strašan igrač, nemoguće da podbaci.Dzabe ti to cak mi ni Og nece pomoci. :(
pantelia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Sunce ti kakav raspad, 23 poena od 9 igraca Ostaje tanusna nada da Runi kapiten het trikom sustigne 20 razlike
Tolaa Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Meni ni to ne pomaze :D Pomaze ako tom sigurnom het triku dodas i neizbezan CS i bonus poen Evansa.
Pokojni Ruxin Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Samo da cestitam Ruxinu na zasluzenoj pobedi. Njegov Costa kapiten ima vise bodova nego cela moja ekipa Hvala kolega! Malo je falilo da ode traka sterlingu, pogledaše me bogovi fantazija ovaj put. :) Divljanje se za sad pokazalo solidno, pitam se samo dokle ću trpeti velbekaru i koliko će mi živaca pokidati za to vreme...
Remi Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) Na MOTD kaže ovaj što radio izveštaj sa Stamford Bridža, posle Kostinog het-trika, igrači koji ga imaju u fantaziju mora da su jako zadovoljni :D Edited September 13, 2014 by Remi
kralj Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Dzabe ti to cak mi ni Og nece pomoci. :( Noć duboka vlada, i sve živo spava, Na starome tornju ponoć otkucava; I u tome času, sa grančicom krima, Anhel se spusti sa rajskih visina. Sve pospalo ćuti, niko se ne budi, Ne vide ga zveri, ne vide ga ljudi. Al' oseća granje, pa se tiho svija, Oseća ga lahor, pa slatko čarlija. I Anhel Di Maria, kroz duboku tamu, Spusti se pred oltar u pustome hramu. Pa prekrsti ruke na blažene grudi, Rujnu zoru čeka, da nebom zarudi.
kralj Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) I još ružnije ću, samo da ga se Anhel proslavi. A hoće. Edited September 14, 2014 by kralj
Прслин Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Фалкао на клупи. Руни има 60' да добије 15 поена потребних да извучем частан пораз. :(
Recommended Posts