nbg4ever Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Znaci, anarhija ol over Slovenia UK? Mogao bih i da bacim pogled na one moje nesretnike, nacisto sam ih zanemario.
Прслин Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 ooooooj Prsline! kamo ti transferi, minusi i slično. evo Remzara je pod velikim znakom pitanja, imaš još vremena da ga se ratosiljaš У, хвала! Идем брзо да га избацим!
Прслин Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Извини, загледао сам се у Драфт, ево сада ћу.
kralj Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Jezivo iskorišćena divlja karta. Propustio sam i Velbekovo poskupljenje. Na svu sreću, Moća je sledeći protivnik.
malkin Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 (edited) Prsline, samo da te podsetim da se primiče dedlajn, ne bih voleo da propustiš priliku da odradiš još neki transfer, ko što si i obećao... ja sam teška srca napravio taj 1 bijedan transfer i sad sa strepnjom iščekujem megdan sa najboljom ekipom u elitnoj ligi. srećno sutra Prsline i neka bolji pobedim! Edited September 12, 2014 by malkin
kralj Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Hihi, kako ćemo Malkina i Prslina da šibnemo na barku u maju. :D
Прслин Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Prsline, samo da te podsetim da se primiče dedlajn, ne bih voleo da propustiš priliku da odradiš još neki transfer, ko što si i obećao... ja sam teška srca napravio taj 1 bijedan transfer i sad sa strepnjom iščekujem megdan sa najboljom ekipom u elitnoj ligi. srećno sutra Prsline i neka bolji pobedim! Ха! "Срећно сутра"? "Бољи да победи"?Претпостављам да себи желиш срећно данас? Мислио си да нећу провалити да се сутра игра само један меч, а данас осам? Надао си се да не знам да си због распореда у овом колу ти тај бољи? О темпора, о морес! Али, сада је готово :( Изџинксовао си ме и губим сигурно :( Твој кунг фу је био бољи :( Што се трансфера тиче, чекао сам промене цена и ево сада ћу да га обавим, нема више одлагања!
Прслин Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Hihi, kako ćemo Malkina i Prslina da šibnemo na barku u maju. :D Морем плооооови једна мала баркааааа... Може!
Moća Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Jel startuje Kosta sta kaze internet? Gardian najavljuje Remija u prvih 11.
Calavera Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Verovatno startuje, mada sumnjam da ce odigrati svih 90. Kakvo mucenje s kapitenima ove nedelje, 1 uzas.
zoki Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) Meni se javlja da će biti kao sa Evertonom, juče je odradio full trening sa ekipom.. Edit: Jedini problem može biti da će čuvati za LŠ.. Edited September 13, 2014 by zoki
Recommended Posts