Pokojni Ruxin Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ne znam dal sam ikad prosuo vise poena na sopstvene gluposti nego u ova tri kola. Samo sam od jutros uspeo da oduzmem sigiju traku i ostavim kostu na klupi...dobro, i soukros mi je na klupi, ali to vec ne mogu da zalim. Svakako je prilicno izvesno da dobijam, ali to smanjuje moj popizd za mozda nekih 3%
malkin Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ne znam dal sam ikad prosuo vise poena na sopstvene gluposti nego u ova tri kola. Samo sam od jutros uspeo da oduzmem sigiju traku i ostavim kostu na klupi...dobro, i soukros mi je na klupi, ali to vec ne mogu da zalim. Svakako je prilicno izvesno da dobijam, ali to smanjuje moj popizd za mozda nekih 3% :D šta je neprijatelj uradio kad ćeš ipak da ga dobiješ?
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Neprijatelj je neki cudan covek sa nekim cudnim timom...mislim da ne shvata fantazi bas ozbiljno. :)
nbg4ever Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Kosta ce nam se najebati majke u jednoj utakmici. Kad bude kapiten, najverovatnije Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
keljans Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Jedna od glupljih stvari koju sam uradio ovo kolo je stavljanje Shawcrossa na klupu Creswela na teren misleci da ce City ubiti doticne.... I kvalitetna 0 od gospodina Creswela za nagradu
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) Opa, uvali ga nejsmitara, sad vidim...on je upao umesto koste, makar sam nesto uspeo danas iskukati. Edited August 30, 2014 by Ruxin
Svarog Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 jbt... Matiću, prodao sam te sitninu pre ovog kola. izvini, oprosti, meni neverniku...
nbg4ever Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Kostaaaaaaaa! Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts