Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Ne znam dal sam ikad prosuo vise poena na sopstvene gluposti nego u ova tri kola. Samo sam od jutros uspeo da oduzmem sigiju traku i ostavim kostu na klupi...dobro, i soukros mi je na klupi, ali to vec ne mogu da zalim.

Svakako je prilicno izvesno da dobijam, ali to smanjuje moj popizd za mozda nekih 3%

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne znam dal sam ikad prosuo vise poena na sopstvene gluposti nego u ova tri kola. Samo sam od jutros uspeo da oduzmem sigiju traku i ostavim kostu na klupi...dobro, i soukros mi je na klupi, ali to vec ne mogu da zalim.

Svakako je prilicno izvesno da dobijam, ali to smanjuje moj popizd za mozda nekih 3%

:D šta je neprijatelj uradio kad ćeš ipak da ga dobiješ?

Posted

Neprijatelj je neki cudan covek sa nekim cudnim timom...mislim da ne shvata fantazi bas ozbiljno. :)

Posted

Kosta ce nam se najebati majke u jednoj utakmici. Kad bude kapiten, najverovatnije

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Jedna od glupljih stvari koju sam uradio ovo kolo je stavljanje Shawcrossa na klupu Creswela na teren misleci da ce City ubiti doticne....

I kvalitetna 0 od gospodina Creswela za nagradu

Posted (edited)

Opa, uvali ga nejsmitara, sad vidim...on je upao umesto koste, makar sam nesto uspeo danas iskukati. 

Edited by Ruxin
Posted

Moja klupa: Dawson, Diouf, Matic. Cestitam, Fei.

Posted

jbt... Matiću, prodao sam te sitninu pre ovog kola. :frust: izvini, oprosti, meni neverniku... :cry:

Posted

Kostaaaaaaaa!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Posted

Kud ga ne izvadi murinjo  :frust:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...