Tolaa Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 pošto treba posetiti jedno svadbeno veselje danas. Ako ne budem kukao i komentarisao, odmah da se zna da mi je to razlog, a ne zato što mojim pulenima ide dobro! Ja odmah da kazem da je to moj razlog za sutra. Odlucice odbrane kod mene i Feija, posto je glavne igrace prepisao. <_< Cak je i Jaju izbacio.
Behemoth Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ja sam dao traku Agueru. Pitanje je koliko ce igrati, ali se nadam da ce startovati. Takodje, nadam se i CS za Novizamak.
zoki Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Znao sam da će Daddy cool ostaviti traku Sigiju, i meni je bio kapiten do pre 2 sata.. Ali ipak sam se odlučio za Runija.. Inače, zanimljiv potez Daddy-ja, Uloa u tim, Eriksen na klupu..
Gylfi Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Gylfi vs. Besiktas Thistle - beowl Krul vs. Howard Jones Widom Terry vs. Kompany© Ivanović Clichy Mata Siggy vs. Hendo, Barry, Young (poklopljeni Ramzi i Fab) DCosta Rooney© Jovetić vs. Novozamačka Rivijera i Vajman (vajskeptn)
San Epifanio Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ova rano popodnevna utakmica odredice mi vikend raspolozenje. Na pogadjalici dzoker na Mancester, a u fantaziju RvP©, Mata i Dzons, a konkurentu u borbi za fenjer igraju Runi i De Hea.
Muwan Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Gylfi vs. Besiktas Thistle - beowl Krul vs. Howard Jones Widom Terry vs. Kompany© Ivanović Clichy Mata Siggy vs. Hendo, Barry, Young (poklopljeni Ramzi i Fab) DCosta Rooney© Jovetić vs. Novozamačka Rivijera i Vajman (vajskeptn) U odbrani verovatno automatska izmena Baines umesto Clichy-ja. Hteo sam da ga prodam ove nedelje ali isprečio se Giroud a nisam hteo da idem u -4 kako me Pokusni Kunići ne bi unakazili još gore nego što će inače da urade.
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) A rekao sam sebi da neću uopšte da se obazirem na h2h ove sezone, ma ni da gledam protivničke timove...i naravno u poslednjem času pokleknem, pa skinem traku sigurdsonu a dam je raspalom runiju. Jer će i neprijatelj očigledno da stavi njega... <_< Edited August 30, 2014 by Ruxin
Remi Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 i naravno u poslednjem času pokleknem, pa skinem traku sigurdsonu a dam je raspalom runiju. Ja kontra, u poslednjem trenutku sam ražalovao Runija i okitio Sigurdsona. Mada da, verovatno da ću narednih nekoliko kola biti bez igrača iz ManUtd.
Calavera Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Posteno me istrolovao ovaj MUFC, Rooney 7 u prvom kolu, Mata 10 u drugom, De Gea 7 u trecem, ostalo nista. Ima svi da lete napolje cim se dokopam wildcarda...
Hudersfield Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Moraću se zakleti da više neću gledati pripremne utakmice i da one neće uticati na izbor tima za fantazi. Jebo me Bohan i tri igrača MUTD da me jebali. U svakom slučaju drugi poraz u tri kola i divlja karta mi se smiješe
malkin Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) e a ja ću sad da pođem u 1 dugu šetnju šumama i poljima. niko me neće naterati da gledam Jovetića i Aguera i ono što će da naprave nesrećnom Stouku. :imamDžeka: Edited August 30, 2014 by malkin
tsva Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 opet sam se sjebao na sebi svojstven nacin izbacih Runija al ga vratih sinoc pred spavanje a Aguera ostavih van. Cist debilizam.
Recommended Posts