Jump to content

Fantasy Premer League 2014/2015

Featured Replies

Ima i na guardianu

Al oni redovno omase.

Знано је да никада цео тим не може да понови изузетно добар или изузетно лош резултат два кола за редом. Пошто Nbg и ја улазимо у дуел без измена у односу на прво коло у коме је он фејловао а ја откинуо, јасно је да данас губим.

Nbg, честитке. :(

Otisao sam u minus i doveo igraca za kog sam tek onda skontao da nemam de da ga udenem :isuse:

Sta je sa Chambersom? El se vraca Per ili?

Ја ризикујем са Чејмберсом, надам се да ће играти до 60' и да ће Арсенал да прими гол тек после тога. Али, слаба је то утеха за сигуран пораз. :(

Ja stavio Diega Kostu za kapitena, Lovrena na klupu...ajd videcemo sta ce biti... :fantom:

Eliminisao Zirua i dodao sve pare iz kase za RvP©

Ja sam se pomirio sa porazom od Ubibobija još pre nedelju dana, tako da sam spokojno proveo nedelju [emoji57]

pitanje: igraču padne cena za 0.1, on onda dobro odigra i krenu da ga kupuju, vrati mu se cena na početnu. jel igra računa profit onome ko ga je imao od početka prena početnoj ceni? tj recimo Prslinov Mata sad pokida i vrati mu se cena na 9, jel Prslin može da ga proda za profit tek kad ovaj dođe na 9.2 ili je dosta 9.1 jer je bio na 8.9 i porastao za 0.2?

9.2

fala, pretpostavio sam da je tako jer se gleda purchase price, al reko da proverim, mislim da mi se nije dešavalo. a pašće Arnaut ove noći pa se mislim... ti Timmi nisi ništa dirao, jel da? sledeće nedelje ćemo da se sučelimo sa 2ft svaki?

Dirao sam

aaa JWP, dobar transfer.

u birmingemu ce izgleda ostati 0:0 a meni na klupi krul, kolocini i vlar  :isuse:

Meni Krul i Haton zbog kog sam otisao u minus pa ga ostavio na klupi.

Guest
This topic is now closed to further replies.