malkin Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Pravio sam neke kombinacijee kad vidim ove reči znam da ništa dobro nije usledilo :D ne da mi savest da ti ne kažem iako i sam znaš: nemoj previše da veruješ prvom kolu, mnogo je to slab uzorak.
zoki Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Buljarica je Merkurzzio ako se ne varam, a njegov zadnji post na PL topiku je bio sa Krita :D. Na odmoru covek.Otišao na more a počela sezona?! Pa on i treba da izgubi :D
Tolaa Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Veće su šanse da Murinjo sutra ode na odmor, nego ti. Sedi gde si i sankcioniši. Timi nije aktivan. Ma kakav odmor, samo cu da putujem sutra popodne, eto me na forumu koliko vec uvece, a verovatno i iz aviona. :D A u sledecu nedelju kumujem na nekoj svadbi, ali me to nece spreciti u fantazi obavezama, ipak igram protiv Feija tad, a zna se sta su prioriteti.
Remi Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 e kad vidim ove reči znam da ništa dobro nije usledilo :D ne da mi savest da ti ne kažem iako i sam znaš: nemoj previše da veruješ prvom kolu, mnogo je to slab uzorak. Znam, ali ne vredi drugačije. Tako sam i prošle sezone. To mi je ko sa devojkom, ako se seksamo pre grada bude mi super, napijem se i sedim do jutra. Ako ne, onda sve neka tenzija, cupka oko mene, daje mi znake očima da je vreme da krenemo i presedne mi grad. Ovako obavim to i ćao đaci. Vlar poskupeo, ne mogu da ga ubacim sad u tim.
malkin Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Ma kakav odmor, samo cu da putujem sutra popodne, eto me na forumu koliko vec uvece, a verovatno i iz aviona. :D A u sledecu nedelju kumujem na nekoj svadbi, ali me to nece spreciti u fantazi obavezama, ipak igram protiv Feija tad, a zna se sta su prioriteti. Fei otišo u minus da bi se naoštrio za gw3 a vala i odabrao je tim da se usereš: napad Runi Bohan Ostin šta sve ljudi rade da bi imali najprecenjenijeg Jaju u timu...
Remi Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 napad Runi Bohan Ostin šta sve ljudi rade da bi imali najprecenjenijeg Jaju u timu... Pa ovo je moj napad bio u gw1, ima nas znači više, mislim ludaka, doduše ja nisam zbog Jaje napravio takvu kombinaciju, to je baš suludo :D
LeBron Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Nije lepo da opanjkavate Fei-a kad je odlucio da ne odgovara...
kralj Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Tačno. Trebalo bi ga suspendovati zbog neaktivnosti na forumu. Mada, možda i ja budem katkad kum, pa će mi trebati unapred upisani bodovi.
Прслин Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Не опањкавају га већ га призивају. Ге-и! Ге-и! Ге-и! Малкине, немам ја ништа против читања страних сајтова, имам против читања једног страног сајта који скупи и обради информације па сервира тим нбгезналицама. Едит: Матини transfers out (round) пребацили 90к. Сутра дочекује на 8.9. Мени следи сат времена ломљења да ли да га задржим до јануара или да напустим брод који наизглед тоне а у ствари ће прекосутра да оствари двоцифрен број поена. Edited August 22, 2014 by Прслин
John Coltrane Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Ma kakav odmor, samo cu da putujem sutra popodne, eto me na forumu koliko vec uvece, a verovatno i iz aviona. :D A u sledecu nedelju kumujem na nekoj svadbi, ali me to nece spreciti u fantazi obavezama, ipak igram protiv Feija tad, a zna se sta su prioriteti. Palo pomirenje sa Tausanom?!
Muwan Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Imal neki sajt koji špekuliše. sa sastavima timova pre zvanične objave? Ali ono, pun sastav, ne ona BBC fora sa dvojicom koji su doubtful i trojicom koji su match fit.
Muwan Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 (edited) Scout :narastajućiblam: Ok, koji ono beše crtani film kada Tom sam sebe zgužva i baci medju kante umesto da to uradi onaj veliki ker... Edited August 23, 2014 by beowl
Recommended Posts