Jump to content
IGNORED

Fantasy Premer League 2014/2015

Recommended Posts

Posted

Mene pokralo :(

Izgubih 55-56 zbog izmisljenog zutog kartona Costi. Malo je reci da ne priznajem ovaj poraz i da ne cestitam Roninu.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

852

• Прслин

766

• Tolaa

408

• nbg4ever

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Браво, Гилфи.

Мени Малкин побегао за два бода, али имам чиме да се похвалим: захваљујући Бехемоту који ми је дао код и учинку средине и напада ФК West Ham тренутно заузима високо 5. место у званичној Вест Хем лиги. Хвала Бехемоту на коду!

Да сам имао Честера уместо Чејмберса био бих 86. на свету, али капирам да нас има неколико на топику који би у овом колу једном заменом улетели у првих сто, што говори доста о квалитету лига које имамо.

Драго ми је и што нисмо потпуни елитисти, па у својим редовима гајимо такве немаче појма као што су nbg или Геи. У срцу увек морамо да имамо места за оне према којима Бог или природа, како желите, нису били благонаклони. У Премеру, пак, не морамо и надам се да ћемо им пружити достојанствен испраћај када за то дође време. Краљ је то врло поетично и сликовито објаснио (:Hail:), па сам ја свој пројекат под радним насловом "Шимика у буљу" ставио на холд, где ће остати уколико не дође до нечега неочекиваног што би краља могло да спречи у поринућу, не унам који би био добар пример за такав случај, ах, ево - евентуални краљев суноврат. :fantom:

Posted

Izgubih 55-56 zbog izmisljenog zutog kartona Costi. Malo je reci da ne priznajem ovaj poraz i da ne cestitam Roninu.

Ko sa Koltrejnom igra neizvesnu utakmicu i zasluzuje da bude pokraden.  :fantom:

Posted

Eto, jos i to. Sad nema smisla ni da trazim ponavljanje tekme, a i da sad krenem da pravim bebu nema smisla jer ce se sezona zavrsiti ranije :cry:

Posted

Браво, Гилфи.

Мени Малкин побегао за два бода, али имам чиме да се похвалим: захваљујући Бехемоту који ми је дао код и учинку средине и напада ФК West Ham тренутно заузима високо 5. место у званичној Вест Хем лиги. Хвала Бехемоту на коду!

Да сам имао Честера уместо Чејмберса био бих 86. на свету, али капирам да нас има неколико на топику који би у овом колу једном заменом улетели у првих сто, што говори доста о квалитету лига које имамо.

Драго ми је и што нисмо потпуни елитисти, па у својим редовима гајимо такве немаче појма као што су nbg или Геи. У срцу увек морамо да имамо места за оне према којима Бог или природа, како желите, нису били благонаклони. У Премеру, пак, не морамо и надам се да ћемо им пружити достојанствен испраћај када за то дође време. Краљ је то врло поетично и сликовито објаснио ( :Hail:), па сам ја свој пројекат под радним насловом "Шимика у буљу" ставио на холд, где ће остати уколико не дође до нечега неочекиваног што би краља могло да спречи у поринућу, не унам који би био добар пример за такав случај, ах, ево - евентуални краљев суноврат. :fantom:

Sluzimo narodu!

Posted

+1. A jos da sam klupu poslozila kako treba, to bi bilo +40. Zato ce sad Azar ili Azpi da utrpaju i eto tebi pobede i bez tih 20.  :isuse:

Kontramaler ti je upalio :lol: čestitke!

Posted

Izgubih 55-56 zbog izmisljenog zutog kartona Costi. Malo je reci da  priznajem ovaj poraz i da  cestitam Roninu.

Hvala Mauci, zaista si se hrabro borio do poslednjeg minuta.

Tolo crkni :fantom:

Posted (edited)

3 boda izvan zone ispadanja i 3k overal plasman. zadovoljan sam, teško je moglo bolje za prvo kolo. a još sam i svima rekao kako da ostvare ovakav rezultat umesto da posle kukaju što nisu stavili Klajna u tim  :fantom:

Bohan je precenjeni poo pimpler, najveća prevara. de je Fei ooo jbt odo na pijano postonanje.

Sigi arnaut džeko i klajn!

Edited by malkin
Posted

Gde je Timi?

Otvorio sam jutros stranu sa njegovim timom više nego on od kako se registrovao i još uvek nula transfera. Misli li on da sputa svog Sparka kakvim minusom il opet mora da mi se osipa epidermis?

Posted

Ja sam takođe uhodio TSVA-ove Ćevape. Vidim da je napravio jednu izmenu, a dedukcijom sam utvrdio da je utopio Matu za Sigurdsona. :D Ukupna vrednost porasla za 0,1 a aktuelni sastav pojeftinio za 2,9. ;)

Sad mogu da spremam taktiku sledstveno tome.

Prvo kolo je sasvim nezgodno, kad ne znaš šta će protivnik da izbaci pred tebe. A zapravo, ne samo to, nego nemaš blage ko je protivnik. :D

Posted

Ja sam za to nepravedno optužio našu sekretaricu i vladare iz senke. Prvo kolo je pakao, sad je lakše.

Posted

Jesam ja stavila titulu u member title da bi me ti i dalje zvao sekretaricom? <_<

Napravila jedan transfer, verovatno ludacki, razmisljam da li da malo smanjim Lezilebov minus. Sigurno bih to uradila da u nekoj privatnoj ligi ne igram protiv lika koji je uzasan pobednik, pa ne bih da mu pruzim to zadovoljstvo. Razbijacu glavu do subote.

Posted

nemoj zbog mene, ostaje mi opcija da aktiviram divlju kartu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...