September 15, 2024Sep 15 1 hour ago, napadaj said: Isbaksuziramo moj telefon 😡 Preksinoć baterija odjednom pala sa 12% na 0%, telefon se ugasio. Juče vidim da jako sporo puni, posebno kad pređe 70%, a prazni se za nekoliko minuta. Sad ću da odradim backup i hard reset, valjda će to da pomogne. Nemoj da me plasis covece Upravo zamenio bateriju, kad nisam skroz iskasapio mobilni i sebe razneo. Nikad vise. Sve radi za sada nekim cudom.
September 15, 2024Sep 15 Svojevremeno sam samostalno menjao ekran na BlackBerry Passportu, pošto su mi u servisu tražili 250 evra za to, a ja našao OEM ekran na Ebay za 20 evra. Uspešno sam izveo operaciju.
September 15, 2024Sep 15 Ja vam se divim, bez ironije, na volji i hrabrosti. Meni je telefon vrlo vazan uredjaj, zato imam kod sebe obicno 4 telefona i vise sim kartica. Ne mogu sebe da zamislim da prckam po telefonu, menjam bateriju/ekran, i onda negde idem sa takvim uredjajem. Ako "crkne", sta onda?! Pre cu potrositi n eur (n je npr 400 eur, sto je ispod 50 din dnevno na 2 godine), nego da se oslonim na uredjaj vrlo upitne kakvoce.
September 15, 2024Sep 15 1 minute ago, napadaj said: Nema boljeg osećaja od tog kad nešto sam popraviš, posebno tako pipavo. Istina, ali ima i ona druga strana kada na tom putu samopopravke dodatno ukenjaš stvar...
September 15, 2024Sep 15 Najsmesnije je sto zamenu baterije na mobu ima da ti urade u servisu za hiljadu dve dinara. Al da, nije to poenta nego da malo sam majstorises. Sledeci mi je kuler na desktopu, to bi trebalo da bude lako. Posle kvake i drske po kuci
September 15, 2024Sep 15 1 hour ago, x500 said: imam kod sebe obicno 4 telefona i vise sim kartica. Ja i ovaj jedan mrzim da nosim i koristim, a jurio sam među prvima, još tamo '97...
September 15, 2024Sep 15 Ladno se baterija naduvala, provalio sam tek kad sam skinuo case. A stavili mi novu kad sam menjao ekran pre dva meseca. Oh well, ide reklamacija.
September 16, 2024Sep 16 On 14. 9. 2024. at 0:04, napadaj said: Ja svake godine mogu da ga uzmem kao službeni i ne pada mi na pamet, a posebno ga nikada ne bih kupio. Zatvoren sistem, ne može .apk? Fuck that shit. 13 hours ago, napadaj said: Ladno se baterija naduvala, provalio sam tek kad sam skinuo case. A stavili mi novu kad sam menjao ekran pre dva meseca. Oh well, ide reklamacija. A da ipak razmisliš da uzmeš taj službeni iPhone? Nama se ne dešava to sa baterijom...
September 16, 2024Sep 16 On 15. 9. 2024. at 13:03, x500 said: Pre cu potrositi n eur (n je npr 400 eur, sto je ispod 50 din dnevno na 2 godine), nego da se oslonim na uredjaj vrlo upitne kakvoce. Ovo kao prodavac kirbija kad ti ga uprosti na dnevni trošak haha
September 18, 2024Sep 18 On 12. 9. 2024. at 21:30, Vapad said: Meni se jako svidela motorola, volim vanila android, a edge 30 pro je baš bio brukica Pre-za-do-volj-na Sam
September 19, 2024Sep 19 Kupovina mobilnih u danasnje vreme - cista hrabrost. A tek nesto vece, molimo se da frizider ostane ispravan jos koju deceniju.