Joe D Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 jebaga, pa valjda se zna da li je fiba trazila nesto ili nije. ne mogu klubovi da istupe i da kazu "e jebiga, mi procitali to na b92 "
theanswer Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 jebaga, pa valjda se zna da li je fiba trazila nesto ili nije. ne mogu klubovi da istupe i da kazu "e jebiga, mi procitali to na b92 " pa može fiba zvanično da traži a nezvanično da pričaju drugu priču savezu.
Joe D Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 mora neki zvanican dopis da postoji ako se preti nekom susenzijom.
Malvo Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 sad je već jasno da je cela ova igranka oko kontrole nad takmičenjem i parama i izbacivanja slovenaca iz priče. verovatno ćoki nanjušio krv, đilas i danilović u međuvremenu uskočili u pobednički voz. http://www.redstarbelgrade.info/rsb/intervju/7922-igracemo-evroligu-klubovi-moraju-biti-vlasnici-regionalne-lige-srpski-klubovi-su-slozni.html
harper lee Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 jebaga, pa valjda se zna da li je fiba trazila nesto ili nije. ne mogu klubovi da istupe i da kazu "e jebiga, mi procitali to na b92 " Jedino sto se izgleda sigurno zna na osnovu dopisa FIBA (ima i pecat ) je da su trazili osnivacku dokumentaciju ABA lige i da je nisu dobili. Ovo ostalo je sve u fazonu jebe lud zbunjenog i nimalo me ne bi zacudilo da je neka nasa lokalna ujdurma.
Frank Pembleton Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Brate u šta se sve pretvorilo! Boro vrati se preuzmi kormilo! Poslato sa WC šolje by BVK
ducca Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Ostacemo u mraku dok Tegeltija ne objasni sta se desava.
Timmy Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Brate u šta se sve pretvorilo! Boro vrati se preuzmi kormilo! Poslato sa WC šolje by BVK Bora je dobrim delom i sam zasro stvari kad je postao mator i senilan, a toga nije bio svestan. Mogu da zamislim na sta sad lici (ako je ziv, izvinjavam se ako sam to prevideo). Svaka Bori cast za decenije koje je dao kosarci, ali poslednjih 10-15 godina bolje da nije nista radio
harper lee Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Čovara iza Danilovića :( https://twitter.com/Bogun13/status/608373521107021824 Partizan doktorirao sedenje na dve stolice.
Joe D Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Bora je dobrim delom i sam zasro stvari kad je postao mator i senilan, a toga nije bio svestan. Mogu da zamislim na sta sad lici (ako je ziv, izvinjavam se ako sam to prevideo). Svaka Bori cast za decenije koje je dao kosarci, ali poslednjih 10-15 godina bolje da nije nista radio a sta je konkrentno radio posednjih 10-15 godina?
Frank Pembleton Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Bora je dobrim delom i sam zasro stvari kad je postao mator i senilan, a toga nije bio svestan. Mogu da zamislim na sta sad lici (ako je ziv, izvinjavam se ako sam to prevideo). Svaka Bori cast za decenije koje je dao kosarci, ali poslednjih 10-15 godina bolje da nije nista radioMa naravno.Ja bih prepravio "nije hteo da bude svestan" .
Lezilebovich Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Partizan doktorirao sedenje padanje na između dve stolice.
Lord Stef Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Ne znam sta se cudite, jel' pre par dana Vujosevic izjavio da ce Partizan biti na strani koja pobedi. Ako pobedi ABA struja on ce drzati konferencije za stampu kako smo mi uvek bili sto posto za tu opciju; ako pak pobedi ona druga u javnosti ce se pojavljivati mahom Danilovic i govoriti kako smo mi oduvek tvrdili da je ABA liga jedno veliko zlo... A ja sto vise citam po medijima sve mi je manje jasno sta se tu u stvari desava.
Recommended Posts