Ted Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 uh covece, kad osete nasu snagu bice veselo.....Nemacka ce povuci priznanje Kosova, Barsa i Real ce podneti molbu da igraju u KLS
Joe D Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 (edited) jel ima neko predstavu da li bodiroga ima neku ulogu u ovoj pizdariji? nekako je sve pocelo od kad je on dobio neku funkciju u fibi, i sumnjam da nije umesan u pritiske na neki nacin. Edited June 9, 2015 by Joe D
harper lee Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 jel ima neko predstavu da li bodiroga ima neku ulogu u ovoj pizdariji? nekako je sve pocelo od kad je on dobio neku funkciju u fibi, i sumnjam da nije umesan u pritiske na neki nacin. Tajming jeste dosta sumnjiv.
Blud Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Sada samo ustanoviti na koj nacin Covic stoji iza Bodiroge :O
harper lee Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Sada samo ustanoviti na koj nacin Covic stoji iza Bodiroge :o I Radovica i Bogosavljeva.
kurjak Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Bogosavljev je direktor za organizaciju takmičenja, Radović je predsednik za globalni razvoj košarke a Bodiroga predsednik takmičarske komisije ...
Kreator Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 do kojeg datuma mega, partizan i metalac moraju tri puta da kazu "odricem se (sotone)" ? 16.juni?
Tinman Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Yugobasket @yugobasket Željko Drakšić (Croatian Federation) just stated on HRT that FIBA never demanded @ABA_liga to be 100% owned by the clubs.
Lezilebovich Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 (edited) Čovara iza Danilovića :( https://twitter.com/Bogun13/status/608373521107021824 Edited June 9, 2015 by Lezilebovich
Ryan Franco Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ali jebote kako je moguće da se tek tako od Sidra otme njihovih 20%? Što neko drugi nije oformio ligu koja traje 10 sezona? Neverovatno.
Timmi Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 (edited) ja imam teoriju da je sve ovo izmisljotina burek-jogurt novinara b92. fantasticno je sto se vise ne pise o nekakvom rjesenju, vec ko je za abu, a ko za reprezentaciju. nevjerovatno. Edited June 9, 2015 by Timmi
theanswer Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Yugobasket @yugobasket Željko Drakšić (Croatian Federation) just stated on HRT that FIBA never demanded @ABA_liga to be 100% owned by the clubs. Ovo je i Veber rekao pre par dana. Potpuno logično je da FIBA to nije zahtevala jer i u onom njenom predlogu klubovi maltene nemaju nikakav udeo. Ovo će biti jedna od jačih sprdnji ako klubovi progutaju mamac i napuste takmičenje.
Mauci Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 U Sloveniji nikom nije jasno sta se desava. Cene ljudi da se radi o nekakvom obracunu u Srbiji. Krka i Olimpija ce igrati ABA ligu, mozda i Helios, reprezentacija ce igrati na EP.
Ryan Franco Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Cene ljudi da se radi o nekakvom obracunu u Srbiji. Jbt na kraju će stvarno biti samo nadjebavanje ove dvojice.
Lezilebovich Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 ja imam teoriju da je sve ovo izmisljotina burek-jogurt novinara b92. fantasticno je sto se vise ne pise o nekakvom rjesenju, vec ko je za abu, a ko za reprezentaciju. nevjerovatno. ne da se ne piše o rešenju, nego se ne piše ni o problemu ... ovo je neko interno pumpanje, a čini mi se da je Blic to dugo i dugo gurao, a sada je nekako ekslodiralo i svi imaju potrebu da odgovore iako ne znaju pitanje
Recommended Posts