Ivo Petović Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Ovaj Ukic je ceo zivot bio glup! Uvek obracam paznju u zavrsnicama na njega, bilo da nastupa za neki klub ili za reprezentaciju Za svo to vreme, samo jednom sam ga video da je dao poene u clutch time-u ili uradio nesto pametno Obicno pravi ovakva sranja, a redovno on uzima loptu da resava Ne znam da li si ga slušao nekad, ali Ukić je jedan od najpametnijih sportista koje sam imao priliku da čujem.
Johann Gambolputty__of Ulm Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Po meni je bolje što je Cedevita, jer smo poslednji put dobili u Podgorici ove sezone onim čudom Kalinića, a pre toga više od decenije nismo.Sa Cedevitom je lakše i u gostima, imaju NBA publiku, ako se uopšte pojavi na meču.
renne Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Čini mi se da će ipak mnogo "kulturnije" utakmice biti sa Cedevitom
Nemanja Posrbica Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Zvezdini igrači su dokazali da umeju da neutralizuju publiku, tako da to nije problem. Cedevita ima i pored onog gore navedenog i iskusnog trenera. Tomas i Barać nisu igrali za njih ni u jednom meču protiv nas. Oni mogu na klupu i dublje od nas da posegnu. Pick&pop centri, dubina na centarskoj liniji...
Joe D Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Cedevita definitivno bolja ekipa i tezi protivnik. Ali jebaga, Zvezda je najbolja i najcvrsca ekipa u ligi i ne bi smela da izgubi tri puta. Pa nek se igra i 5 meceva, bar da izbegnemo ono sabanisanje dole i uzivamo u kvalitetnoj kosarci.
Apollo Creed Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 u Podgorici ove sezone onim čudom Kalinića Ključni trenutak sezone. :)
Have_Fun Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Ne znam da li si ga slušao nekad, ali Ukić je jedan od najpametnijih sportista koje sam imao priliku da čujem. Ma jesam, samo me je iznervirao u trenutku Citao sam onaj njegov blog o NBA ligi i o zivotu jednog kosarkasa u Americi. Sta se sve ocekuje od njih na terenu a i van njega.. na vecerama, smeskanje donatorima, sta treba da se obuce, i tako to Nego sam mislio da ce ponovo napraviti sranje i da ce ona njegova greska u dodavanju iz skoka kostati ekipu pobede
clever bastard Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) Na stranu to koliki je Ukicev IQ, ali momak ima najboljeg menadzera na svijetu. Bio je i u NBA i u najboljim evropskim klubovima a u najboljem slucaju je prosjecan igrac. Edited April 22, 2015 by clever bastard
Timmi Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 pogledaj sta je ukic radio u aba ligi kao klinac. I ja bih ga progurao u nba.
Joe D Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Ukic je sa 19 godina sabijao. I generalno je jako talentovan igrac, ali nije mentalno imao ono sto je potrebno za vecu karijeru.
SleeperSleep Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 sabijao je prilično preterivanje. bio je talentovan, imao je odličan pregled igre, vrlo pristojne fizikalije ali nikad nije imao šut i decision making mu je bio vrlo disutabilan, baš kao što je i danas. verovalo se da će ispeglati mane i postati zver, ali t se nikad nije desilo.
SleeperSleep Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 On je meni kao Tepic kod nas.. ta neka prica tepić je realno bio mnogo veći talenat.
J.R. Cash Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 sabijao je prilično preterivanje. bio je talentovan, imao je odličan pregled igre, vrlo pristojne fizikalije ali nikad nije imao šut i decision making mu je bio vrlo disutabilan, baš kao što je i danas. verovalo se da će ispeglati mane i postati zver, ali t se nikad nije desilo. tepić je realno bio mnogo veći talenat. +1. Pretece me.
Have_Fun Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 tepić je realno bio mnogo veći talenat. da.. ali sam mislio na to da su mi isti po tome sto su posedovali taj talenat a nisu se razvili u igrace za kakve se verovalo da ce biti
Recommended Posts