Кристофер Лумумбо Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 za koga navijate u ovom fajtu? ja za fibu, jebacemo ih ono spansko govno nasjtrasnije!
theanswer Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 za koga navijate u ovom fajtu? ja za fibu, jebacemo ih ono spansko govno nasjtrasnije! jebaće nas ružno
levi Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 za koga navijate u ovom fajtu? ja za fibu, jebacemo ih ono spansko govno nasjtrasnije! karamo vas u plusevima minusevima pa vas rasturamo http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/268861/DEFINITIVNO-FIBA-ne-priznaje-ABA-ligu/komentari
stevo glogovac Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Izgleda da bord FIBA uopšte nije doneo ovu odluku...anyway FIBA je joke bre
Timmy Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Meni nije jasno zasto nasi mediji pisu o ovome senzacionalno.. Mislim, jasno je naravno - povecavaju sebi klikove, ali mogu to da rade i na druge nacine, a ne bildovanjem snage ovim jadovcima iz FIBE.
Blud Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) Pa zato jer je nikakva vest '' Ostaje jadranska, sve je ok''. A mora o necemu da se pise. Mnogo vise klikova i komentara dobiju od ovih sto se loze na pricu da propadaju kosarkaski centri, stranci uzimaju nasoj talentovanoj deci mesto u ekipi a Slovenci nas potkradaju za kintu. Edited March 8, 2015 by Blud
levi Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Ne bih rekao da su samo njihovi klikovi u igri. Ovo je neka mračna kampanja, iz parakošarkaškog podzemlja Glogov kolac, šta još pomaže, beli luk?
bradilko Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 sad ih treba navatati da se formira 2. regionalna liga.neka je podele na istok zapad kao pre i f4 za ulaz u prvu. i smanjiti prvu na 10 klubova.to bi trebali nasi klubovi da izguraju. a kss nek se jebe
darkonet Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Slovenci podrzali odluku Fiba o nepriznavanju Aba lige, hoce u evrokupove preko domace lige I hoce jacu njihovu ligu...jbt oni su slabiji od KLS-a
pacey defender Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 sad bi vrhunac zajebancije bio da se savezi iz regiona dogovore i naprave zajednicku ligu.
Recommended Posts