Joe D Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 A dobro, Tomasevic ni za igrackih dana nije odavao utisak narocito bistre i kvalitetne osobe.
Venom Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Mislim da je neverovatno da evropsku kosarku na svim nivoima vode toliki diletanti. FIBA je posebna prica, ali ni ULEB se nije proslavio.
harper lee Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Tomašević mi deluje kao smradina, al ovaj je onaj pravi sfrj društveno preduzeće bolji život tupson, fikus u umirućem gigantu, obučen u pokojni Stojanče autfit. Ma i on se lozi na te miloradvucelic "doniram crkve i jedem u Klubu Knjizevnika, je l' da da sam patriota intelektualac za primer" fore, samo sto mu ne stoji bas. Slabo se ta generacija pokazala u odelima. Sapic, Vanja Udjivucic, Tomasevic, Bodiroga, Divac, svi su na svoj nacin negativno obelezili svoj white collar angazman.
levi Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 "Pred Srbijom je zamena postojećih brojila i verujem da će, kako zakon, nalaže biti raspisani tenderi. Na taj način će moći da se upravlja potrošnjom, a građani će imati pravilno čitanje brojila", istakla je Zorana Mihajlović."Elektroprivreda Srbije" je spremna da u saradnji sa republičkom Vladom pomogne razvoj domaće proizvodnje."Pitanje zamene brojila je veliki problem Srbije, jer se elektrodistribucije pojedinačno dovijaju kako da taj problem reše. Jedno od rešenja kako da zamenimo brojila je da se ceo pristup nabavke brojila standardizuje, definišu potrebe i tehnički uslov i da se na isti način ta nabavka obavi u svim elektrodistribucijama", istakao je Aleksandar Obradović, v.d. direktora EPS-a.
pacey defender Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 mene opasno brine cena čelika na svetskom tržištu.
SleeperSleep Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Tomašević mi deluje kao smradina, al ovaj je onaj pravi sfrj društveno preduzeće bolji život tupson, fikus u umirućem gigantu, obučen u pokojni Stojanče autfit. ma kakvi. bodiroga je namazan skoro kao diki i predrag sasha.
ljakse Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Pa je l znamo za neki primer njegove uspešne tajkunerije for living? Nije valjda da se u pokojnoj fibi tako dobro zarađuje?
levi Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Pa okačio sam "Pred Srbijom je zamena postojećih brojila i verujem da će, kako zakon, nalaže biti raspisani tenderi, istakla je Zorana Mihajlović.
SleeperSleep Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Pa je l znamo za neki primer njegove uspešne tajkunerije for living? Nije valjda da se u pokojnoj fibi tako dobro zarađuje? brojila, ad heb sa zivanicem iz verano motorsa, a mutio je verovatno i u trebinju sa grigorijem i dodikom...
BarryWhite Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Heslip za Igokeu na 5 meceva 24 poena uz odlicne procente suta iz igre ( 53% za dva i 40% za tri ) i sa bacanja ( 34-35 ). Ne secam se da je neko skoro imao takvu statistiku u ABA ligi.
Recommended Posts