Ivo Petović Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Marinović je najgori igrač koji igra petorku u prvih 5 ekipa lige. I to ubedljivo.
BarryWhite Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) Iako je tek polovina ligaskog dela rekao bih da ce na F4 Zvezda, Buducnost, Cedevita i Partizan. Edited December 20, 2014 by BarryWhite
harper lee Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ovo sto Olimpija igra je sve samo nije kosarka.
Kreator Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Jel dobro za partizan sto je krka razbila olimpiju? Mi smo bese nesto zestoko pukli od olimpije pa nam ne odgovara da imamo isti broj bodova kao i oni?
Блок_64 Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Jel dobro za partizan sto je krka razbila olimpiju? Mi smo bese nesto zestoko pukli od olimpije pa nam ne odgovara da imamo isti broj bodova kao i oni? Одговара вам. Мој утисак је Мталац - Задар.Ђокићу и Бакићу би вечерас уручио отказ.
James Marshall Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Jel dobro za partizan sto je krka razbila olimpiju? Mi smo bese nesto zestoko pukli od olimpije pa nam ne odgovara da imamo isti broj bodova kao i oni? Ma ne može Olimpija da izgura egal pobjeda koliko i vi ni pomoću trikova. Nisu oni konkurentni, ali bolje vam je da se što prije počnu raspadati, da bude što manji pritisak do kraja. Vaše je da jurite Cedevitu za #3.
pbg12345 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 cesto se pominje taj olimpijin raspad, a cini mi se da tamo nema sta da se raspadne ok, ranijih sezona su umeli da sklope nesto skuplju ekipu, pa u nekom momentu promene pola ekipe ali ove sezone oni nisu ni sastavljali "ekipu za el", pa ne vidim sta tu sad ima da se raspada na cetvrto mesto su uglavnom izbili zato sto su ostali jos losiji, a ne kao plod njihovog kvaliteta i ambicije da se napravi ekipa za f4
Timmy Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ne znam kako otpisati Olimpiju koja ima dve pobede vise od Partizana i bolji medjusobni skor. A pola lige vec proslo. Kad oni treba da se raspadnu da bi imali bar 3 poraza vise od Partizana?
Mauci Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Olimpiji puno fali Begic, sa njim bi 100% bili medju 4. Ovako ne verujem da ce izdrzati.
Timmy Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ne verujem ni ja. Ali se ne mogu sad otpisati. Nikako.
Timmi Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) Ne znam kako otpisati Olimpiju koja ima dve pobede vise od Partizana i bolji medjusobni skor. A pola lige vec proslo. Kad oni treba da se raspadnu da bi imali bar 3 poraza vise od Partizana? ne treba uopste da se raspadnu, vec da nastave da igraju na ovom nivou i imace negativan skor u drugom dijelu lige. Edited December 21, 2014 by Timmi
harper lee Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ne znam kako otpisati Olimpiju koja ima dve pobede vise od Partizana i bolji medjusobni skor. A pola lige vec proslo. Kad oni treba da se raspadnu da bi imali bar 3 poraza vise od Partizana? Pusti skor, pogledaj timove. Ako Partizan danas pobedi razlika je samo u jednoj pobedi vise a to ce se ispeglati u Pioniru u medjusobnom duelu. Sve sto treba posle toga je da Olimpija izgubi jednu utakmicu vise od Partizana u sledecih 13 kola a to je sa ovim rosterima vrlo realno. Partizan u ovom trenutku ima nominalno drugi roster po kvalitetu i verovatno najjacu prvu petorku u ABA ligi cak i bez najavljenog pojacanja na poziciji 1. Ti igraci ce vrlo brzo uhvatiti ritam i uigrati se a onda ce biti u stanju da pobede sve utakmice do kraja, osim mozda derbija sa Zvezdom. S druge strane, Olimpija nije favorit bar na 5-6 utakmica u drugom delu sezone.
Кристофер Лумумбо Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Partizan nema drugi roster po kvalitetu a nema ni najbolju petorku.
Recommended Posts