August 7, 201410 yr Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic Marko Brkic, pf, moved from Radnicki to another ABA league team, Szolnoki Olay from Hungary!
August 13, 201410 yr Ja sam upravo "odgledao" St. Joseph, ima jedan Halil Kanacevic. Nije za NBA ali za Evropu je taman. Novi igralec Uniona Olimpije je Halil Kanacević! Dobrodošel! #olimpija
August 18, 201410 yr http://www.juznevesti.com/Sport/Nis-dobija-klub-u-Jadranskoj-ligi.sr.html Zanimljivo...
August 31, 201410 yr KK Cibona VIP Zagreb (A1) inked 29-year old Croatian international forward Damir Markota (209-102kg-85, agency: XL Basketball Agency)
September 2, 201410 yr Aco tvrdi da je u posljednjih 30-ak dana riješio čak 15 milijuna kuna dugovanja. Možda da ga zaposle u vladu RH sa takvim rezultatima..... majko mila države... ps: Yugobasket 25 minuta · Croatian media are speculating that Zdravko Mamić, the boss of football club Dinamo Zagreb, could become the new president of Cibona Zagreb How do you feel about it? Sviđa mi seSviđa mi se · · Podijeli · 445
September 3, 201410 yr Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 27m Miljan Pavkovic is new pg of Rabotnicki Skopje!
September 5, 201410 yr Author Zvanični sajt je u ribbon dodao prijateljske sa datumima, upišu i rezultate, a kada se klikne dobiju se strelci, ali ne i statsi. Budućnost, Cibona & Krka, Partizan, Mega, Szolnok powered by Bracika, Olimpija, opet Krka... za danas i sutra im je u ribbonu čak 11 mečeva. edit: ... kao som linkujem sve pojedinačno, a moglo je jednostavno ovako. Edited September 5, 201410 yr by Töölönlahti