harper lee Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 koliko gordić godišnje košta tedeskija? koliko god da je, verujem da taj novac može bolje da utroši... drugu godinu zaredom. Ne kosta on mnogo i sasvim je dobra opcija za back-up pleja. Cedevitin problem je sto Pulena boli kurac da igra ovakve utakmice a on kosta mnogo vise.
Giggsy Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Pullen je divljak, taman imaju dvojicu takvih za srazmernu kolicinu novca
Lord Stef Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) Dacu vrlo hrabru prognozu da nije dao vise od 4. edit: jbg, dao je 6. Gledao sam bez tona i sa nekim gostima, smeo sam se zaklati da je ubacio one 2 za redom u zadnjoj cetvrtini i jos jednu negde u trecoj. Respect u svakom slucaju, da ih kojim slucajem vodi Vujosevic ustajao bi u 4 ujutru za vanredni trening. Edited November 22, 2015 by Lord Stef
keitel Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Šta se desilo sa topikom ABA lige za ovu sezonu?
Nikodije Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Kuk sutnuo 16 trojki Gledao sam utakmicu, a stvar je u tome da je Struja cuvao Kuka isto kao sto je cuvao Jovica nedelju dana ranije - tj. nije ga cuvao, pustao mu je prostora da ovaj slobodno sutira. U slucaju Jovica, koji je bezopasan po kos, takva odbrana ima rezona, ali Kuk nije bas tako los suter da bi mu se ostavljalo toliko prostora, pa je uspevao da pogodja u solidnom procentu. Jeste za njega neobican toliki broj suteva, ali nijedan nije bio bez rezona, mogao je 25 sutne.
Nemanja Posrbica Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Budućnost dovela Doron Lamba. Bio u generaciji sa Davisom na Kentucky-ju koja je osvojila NCAA turnir. Odličan bek šuter koji ume malo i da brani, a i ima solidnu košarkašku inteligenciju. Očekivao sam da će duže da se zadrži u NBA. Može da se pokaže kao kapitalno pojačanje.
Kanzas siti zez Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Jovovic napustio Buducnost. Dule? :D
Apollo Creed Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Dubljević u Budućnost, Jovović umesto Ra. Rokirati ih na kraju sezone.
pbg12345 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 cudno, ide im sasvim ok ili oni imaju spremnog trenera ili on klub. ili oboje :)
Kanzas siti zez Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 navodno, u pitanju su privatni razlozi.
Recommended Posts