theanswer Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 ubodeš solidnog pleja u ovoj ligi i samo na osnovu toga si u top 6
Johann Gambolputty__of Ulm Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Tragija sabio, Kuk-Tragija osovina since 2007.
Cane Vukic Prebranac Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Како је глуп овај нови лого АБА лиге.
Timmi Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 evo ja jedini da kazem da nije toliko los. fali mu nesto da bude odlican.
renne Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Neprijatno smo iznenađeni informacijom da nam je ABA liga uskratila prava na prenose, uprkos potpisanom višegodišnjem ugovoru. Još više nas čudi način na koji je ta radnja urađena i to posle sezone u kojoj je ABA liga zahvaljujući Sport Klub kanalima u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji ostvarila najveću gledanost od osnivanja tog takmičenja. Sport Klub postoji već deset godina i lider je u regionu među sportskim televizijama. Sarađivali smo i sarađujemo sa najeminentnijim organizacijama i takmičenjima u sportu i nikada, nikada nismo bili u ovakvoj situaciji. Naši advokati preuzimaju slučaj, a gledaocima se izvinjavamo na ovoj neočekivanoj neprijatnosti.
Lezilebovich Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 To sigurno nije neregularno jer sada ligu vode klubovi
Mister No Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 (edited) Zanimljiv igrač je Ceola Clark iz Šentjura Edited October 2, 2015 by Mister No
Apollo Creed Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Naravno da su carevi sa Arene odlucili da vec od treceg kola na AS1 idu ekskluzive tipa Tajfun-Krka i sl. dok ostalo mozete nepogledati na AS2,3,4,5...
MiddleClass Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Na kojoj temi se pisalo u arenama i sk? Mislim da je bilo u vezi abe, ali nije na ovoj. Prije 3-4 dana recimo...
MiddleClass Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Hvala, ali nije to. Neko je pisao u fazonu da arena vjeruje da ce uzeti vise para ovako kao ekskluziva nego da ga ponudi i ostalima. Da li je bilo ovdje ili na temi o LS, da me jebes ne mogu se sjetiti...
Recommended Posts