Jump to content

ABA Liga 14/15 i ABA-Liga 15/16

Featured Replies

vazniji su klubovi od reprezentacije. ako mora da se bira,jebiga.a izgleda da

Sto su klubovi vazniji?

Meni je uspeh kosarkaske repke 17 puta bitniji od Zvezdine triplete

• Replies 2.2k
  • Views 189.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:isuse:

Nije ni bitno šta je objektivno važnije. Ceo nonsens i jeste u tome što FIBA ucenjuje reprezentacije, a zahteve treba da ispune klubovi. Klubovi možda i pristanu na neki kratkoročan kompromis, ali nema šanse da odustanu od Evroliginih takmičenja zarad interesa saveza.

A evroliga klubove odavde inače čeka raširenih ruku.

Elem, ne znam čemu opet doom pisanje na topiku kada je Đilas danas opet rekao da je sve ok. 

Edited by theanswer

E ako je Djilas rekao... :D

Ne razumem šta želiš da kažeš. Daju mesta u EL i EC i ne uslovljavaju učešće ničim osim regionalnom ligom u bilo kakvoj formi. A pitanje je da li smo i toliko mesta zaslužili rezultatima. Šta bi više?

E ako je Djilas rekao... :D

Pa njegova reč kao predsednika saveza ipak ima malo veću težinu od Žurnala. 

Ne razumem šta želiš da kažeš. Daju mesta u EL i EC i ne uslovljavaju učešće ničim osim regionalnom ligom u bilo kakvoj formi. A pitanje je da li smo i toliko mesta zaslužili rezultatima. Šta bi više?

Kažem da neće proliti suzu u EL za našim klubovima. 

tim pre nema šanse da klubovi odustanu od njihovih takmičenja jer znaju da će se teško vratiti.

E onda je u redu. Pošto je poenta bila kada je dao tu izjavu, a ne da se iz nje ne može zaključiti da Bodiroga želi ovo ludilo i da je dovoljno moćan da ga organizuje.

Koji dokaz  još treba pored njegove izjave po završeku Aba lige, da će pred organima Fiba zastupati "srpske interese" i pre toga eksplicitno, šta su za njega srpski interesi - domaća liga bez stranaca, sa Zrenjaninom i Kraljevom. Jeste Aba lika jača od domaće, ali ni najjača lliga nije garancija uspeha u EL, ako može jedan Makabi iz slabe lige da igra f4, možemo i mi kao 98.. sve je čovek objasnio šta radi i zašto radi

Edited by levi

Ne vredi dokazivati. Ko hoće da vidi on i vidi.

Sto su klubovi vazniji?

zna se gde igraci provode citavu godinu a gde mesec dana.dok se ovo ne zavrsi, reprezentacija mi je na drugom mestu.zabole i mene za zvezdine uspehe ali se nadam da ako ove godine zvezda bude igrala el,mozda ce i partizan jednog dana..ne razumem kako neko sa 2 grama mozga podrzava jebeni kss i kao posledicu da zvezda ne igra el a ostali aba ligu

Edited by bradilko

el - aba >>> aba - el

misli o tome

ne razumem kako neko sa 2 grama mozga podrzava jebeni kss i kao posledicu da zvezda ne igra el a ostali aba ligu

onda se zapitaš kako to da zvezda i kss zajedno nastupaju i shvatiš da ti je polazna premisa pogrešna.

kakvi bodiroga i tomašević, ne mogu žene da nateraju da im spreme omiljeno jelo, a ne da ruše uzduž i popreko.

Edited by Malvo

onda se zapitaš kako to da zvezda i kss zajedno nastupaju i shvatiš da ti je polazna premisa pogrešna.

.

ne bi reko.mozda deklarativno.zvezdin i interes svih drugih klubova je samo 1.da igraju el i aba.kss se ponasa kao advokat fibe tj love u mutnom preko reprezentacije.kss ne moze da ima istu ulogu kao pre dve-3 decenije.samo manju
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout