August 20, 201410 yr Kod mene nisu :P . Ne cudim se Stranjanu nego terminu, nekako mi neobicno da tako kasno pocinju mecevi u Evropi.
August 20, 201410 yr Uf dve vrlo dobre sanse za Dnipro, prezive Hajduk za sada. Deluju suplje nazad doduse, gol visi u vazduhu. Edited August 20, 201410 yr by Aleksandar88
August 20, 201410 yr Kenja Hajduk opasno. Nisu mogli da zadrže loptu u nogama u prvom poluvremenu više od deset sekundi. 1:1, Dnipro bi trebao da ih napuni do kraja, mada se vidi da igraju sa okrnjenim sastavnom.
August 20, 201410 yr Steta sto ih Hajduk nije napunio u ovih 3-4 minuta. Dve stopostotne sanse i pokradeni za penal, valjda ce izbaciti ove bezlicne Dnjiprovce.
August 20, 201410 yr Kad ga primaju . Jbg stiska ih Dnipro celu utakmicu i oni onda ne iskoriste svoje nalete, morala je da stigne kazna. Valjda ce im karma biti naklonjena u revansu, ako nista zbog nesviranog penaltika.
August 20, 201410 yr inače bolje igraju revanše, mislim da su pogubili sve na gosotovanjima u evropi ove sezone, ali sve nadoknadili na poljudu.