Aleksandar88 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 1-5 poraz u dvomeču je možda dobar evropski rezultat iz perspektive navijača Hajduka.
tangodelta Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 :D nemoj to, to je jedna od najgorih postavki koje sam ikad gledao, a u to vreme sam gledao dosta fudbala taktika je bila: gurni loptu ispred, pa ako pre dodjemo do nje dobro, ako ne jbg vidno je bilo da su igraci obilica tehnicki tri nivoa ispod bajerna Ma naravno, trollujem ja malo :) Poenta je da se ovde hejluje Rijeka, kao simpatičan klubić koji je eto, posle decenija bivstvovanja u senci velikih, napokon napravio tim i počeo da ostvaruje dobre rezultate. Zato sam povezao sa Obilićem, za kojeg bi neko ko nije upućen u način na koji su oni uuopšte došli u priliku da igraju sa Bayernom i Atleticom, mogao da pomisli isto. Poenta je da su i jedan i drugi mafijaške prćije - doduše, prihvatam razliku da Rijekom ne upravlja osvedočeni ratni zločinac, nego kompanjun ratnog profitera.
Babu Bhatt Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 kakve ti pizdarije pišeš :D Bolje idi danas na rivu ;)
John Coltrane Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ma naravno, trollujem ja malo :) Poenta je da se ovde hejluje Rijeka, kao simpatičan klubić koji je eto, posle decenija bivstvovanja u senci velikih, napokon napravio tim i počeo da ostvaruje dobre rezultate. Zato sam povezao sa Obilićem, za kojeg bi neko ko nije upućen u način na koji su oni uuopšte došli u priliku da igraju sa Bayernom i Atleticom, mogao da pomisli isto. Poenta je da su i jedan i drugi mafijaške prćije - doduše, prihvatam razliku da Rijekom ne upravlja osvedočeni ratni zločinac, nego kompanjun ratnog profitera. Rijeka igra lep fudbal i ne izlazi skinutih gaca pred favorite.
gervasius twinkleminkleson Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Jbt, dje se ti javljas, Inter zahvaljujuci sudijama izvukao remi protiv Qarabaga
MiddleClass Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Montela igrao doma sa skoro prvim timom. Inter izveo sestu postavu.
gervasius twinkleminkleson Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Jes, sa skoro prvim timom :D Btw, jedini koji je na nesto licio danas je Minelli. 97' godiste. On i Marin su zajedno visoki kao Gomez, al dobar je klinac, vidi se da ima talenta.
gervasius twinkleminkleson Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ima par dobrih parova. Fiorentina imala najgori moguci zrijeb, jebiga :(
MiddleClass Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 S njima je i Partizan odigrao dva egal meca, ne sprdaj se!
Cash Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Nebitno ko ce ga cuvati strpace im Kuze dva komada i cao zdravo :D
theanswer Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Možda i nije za ovu temu ali šta Fejnordovi počiniše Rimu danas.....
Recommended Posts