Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 2014/2015

adasevic

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

1-5 poraz u dvomeču je možda dobar evropski rezultat iz perspektive navijača Hajduka.

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

72

• John Coltrane

36

• Aleksandar88

35

• Meazza

31

Posted

:D

nemoj to, to je jedna od najgorih postavki koje sam ikad gledao, a u to vreme sam gledao dosta fudbala

taktika je bila: gurni loptu ispred, pa ako pre dodjemo do nje dobro, ako ne jbg

vidno je bilo da su igraci obilica tehnicki tri nivoa ispod bajerna

Ma naravno, trollujem ja malo :)

Poenta je da se ovde hejluje Rijeka, kao simpatičan klubić koji je eto, posle decenija bivstvovanja u senci velikih, napokon napravio tim i počeo da ostvaruje dobre rezultate.

Zato sam povezao sa Obilićem, za kojeg bi neko ko nije upućen u način na koji su oni uuopšte došli u priliku da igraju sa Bayernom i Atleticom, mogao da pomisli isto.

Poenta je da su i jedan i drugi mafijaške prćije - doduše, prihvatam razliku da Rijekom ne upravlja osvedočeni ratni zločinac, nego kompanjun ratnog profitera.

Posted

kakve ti pizdarije pišeš :D

Bolje idi danas na rivu ;)

Posted

Ma naravno, trollujem ja malo :)

Poenta je da se ovde hejluje Rijeka, kao simpatičan klubić koji je eto, posle decenija bivstvovanja u senci velikih, napokon napravio tim i počeo da ostvaruje dobre rezultate.

Zato sam povezao sa Obilićem, za kojeg bi neko ko nije upućen u način na koji su oni uuopšte došli u priliku da igraju sa Bayernom i Atleticom, mogao da pomisli isto.

Poenta je da su i jedan i drugi mafijaške prćije - doduše, prihvatam razliku da Rijekom ne upravlja osvedočeni ratni zločinac, nego kompanjun ratnog profitera.

Rijeka igra lep fudbal i ne izlazi skinutih gaca pred favorite.

• 2 weeks later...
Posted

Jbt, dje se ti javljas, Inter zahvaljujuci sudijama izvukao remi protiv Qarabaga :lol:

Posted

Montela igrao doma sa skoro prvim timom. Inter izveo sestu postavu.

Posted

Jes, sa skoro prvim timom :D

Btw, jedini koji je na nesto licio danas je Minelli. 97' godiste. On i Marin su zajedno visoki kao Gomez, al dobar je klinac, vidi se da ima talenta. 

Posted

Ima par dobrih parova. Fiorentina imala najgori moguci zrijeb, jebiga :(

Posted

:lol:

S njima je i Partizan odigrao dva egal meca, ne sprdaj se!

Posted

Nebitno ko ce ga cuvati strpace im Kuze dva komada i cao zdravo :D

• 2 months later...
Posted

Možda i nije za ovu temu ali šta Fejnordovi počiniše Rimu danas.....