November 28, 201410 yr 1-5 poraz u dvomeču je možda dobar evropski rezultat iz perspektive navijača Hajduka.
November 28, 201410 yr :D nemoj to, to je jedna od najgorih postavki koje sam ikad gledao, a u to vreme sam gledao dosta fudbala taktika je bila: gurni loptu ispred, pa ako pre dodjemo do nje dobro, ako ne jbg vidno je bilo da su igraci obilica tehnicki tri nivoa ispod bajerna Ma naravno, trollujem ja malo :) Poenta je da se ovde hejluje Rijeka, kao simpatičan klubić koji je eto, posle decenija bivstvovanja u senci velikih, napokon napravio tim i počeo da ostvaruje dobre rezultate. Zato sam povezao sa Obilićem, za kojeg bi neko ko nije upućen u način na koji su oni uuopšte došli u priliku da igraju sa Bayernom i Atleticom, mogao da pomisli isto. Poenta je da su i jedan i drugi mafijaške prćije - doduše, prihvatam razliku da Rijekom ne upravlja osvedočeni ratni zločinac, nego kompanjun ratnog profitera.
November 29, 201410 yr Ma naravno, trollujem ja malo :) Poenta je da se ovde hejluje Rijeka, kao simpatičan klubić koji je eto, posle decenija bivstvovanja u senci velikih, napokon napravio tim i počeo da ostvaruje dobre rezultate. Zato sam povezao sa Obilićem, za kojeg bi neko ko nije upućen u način na koji su oni uuopšte došli u priliku da igraju sa Bayernom i Atleticom, mogao da pomisli isto. Poenta je da su i jedan i drugi mafijaške prćije - doduše, prihvatam razliku da Rijekom ne upravlja osvedočeni ratni zločinac, nego kompanjun ratnog profitera. Rijeka igra lep fudbal i ne izlazi skinutih gaca pred favorite.
December 11, 201410 yr Jbt, dje se ti javljas, Inter zahvaljujuci sudijama izvukao remi protiv Qarabaga
December 11, 201410 yr Jes, sa skoro prvim timom :D Btw, jedini koji je na nesto licio danas je Minelli. 97' godiste. On i Marin su zajedno visoki kao Gomez, al dobar je klinac, vidi se da ima talenta.